Valioliiga

ManU on kriisissä – Jose Mourinho raivosi ja heilutteli sormiaan medialle: ”Tiedättekö mitä tämä tarkoittaa?”

Julkaistu:

valioliiga
Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho raivosi median edustajille lehdistötilaisuudessa Tottenhamille kärsityn tappion jälkeen.
Manchester Unitedin alkukausi on ollut synkkä, ja manageri Jose Mourinhon työpaikan on huhuttu olevan vaarassa sen takia.

ManU on voittanut Valioliigan kolmesta ensimmäisestä ottelustaan vain yhden. Startti on punapaidoille huonoin sitten vuoden 1992.

Myöhään maanantaina ManU kärsi nöyryyttävän 0–3-kotitappion Tottenhamille, mikä heikensi kokeneen portugalilaisluotsin asemaa entisestään. Edellisellä viikolla ManU koki Brightonia vastaan 2–3-tappion.

Maanantain ottelun jälkeen Mourinho käyttäytyi erikoisesti. Hän kiitti joukkueensa kannattajia epätavallisen pitkään lasittunut ilme kasvoillaan.Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Mourinho ei ollut enää liikuttunut. Portugalilainen raivosi häntä tentanneille toimittajille.
– Tiedättekö mitä tämä tarkoittaa? Mourinho kysyi toimittajilta pidellen kolmea sormeaan pystyssä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– 0–3, 0–3. Hävisimme 0–3, mutta tiedättekö mitä muuta se tarkoittaa? Olen voittanut kolme mestaruutta. Voittanut enemmän mestaruuksia kuin kaikki muut 19 manageria yhteensä. Minulla on kolme ja muilla kaksi, Mourinho sanoi.

Tässä vaiheessa Mourinho oli niin raivoissaan, että ryntäsi ulos salista. Matkalla ovelle hän vaati toimittajilta kunnioitusta.

– Vähän kunnioitusta! Kunnioitusta, kunnioitusta, Mourinho luetteli suuttuneena.

Mourinho on voittanut Chelsean managerina kolme mestaruutta: 2005, 2006 ja 2015.

Mourinhon väite pitää paikkaansa, sillä muista Valioliigan managerista mestaruuden ovat voittaneet vain Pep Guardiola ja Manuel Pellegrini, molemmat Manchester Cityssä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt