Valioliiga

Kommentti: Kehityksen kelkasta tippunut valittaja-Mourinho on Manchester Unitedin menestyksen suurin este

Julkaistu:

Valioliiga
Jose Mourinhon on syytä katsoa peiliin, kirjoittaa Lari Seppinen.
Valioliigan alkukauden suurin yllätys nähtiin Brightonissa, kun Manchester United hävisi erinomaisesti pelanneelle kotijoukkueelle lukemin 2–3.

Heikko esitys toi lisää harmaita hiuksia Jose Mourinholle, joka on kunnostautunut kuluvan kesän aikana lähinnä valittamisessa. Portugalilainen on osoittanut tyytymättömyyttään heinäkuun harjoituskaudesta tähän päivään saakka.

Valituksen kohteina ovat olleet lomailevat pelaajat, seuran hiljaisuus siirtomarkkinoilla, tuomarit tai muiden seurojen rahankäyttö pelaajamarkkinoilla.

Mourinhon on syytä katsoa peiliin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Suurin syy ManUn alavireisyydelle löytyy hänestä itsestään. Joukkueen kokoonpano kestää vertailun muihin sarjan isoihin seuroihin, mutta sen peli on todella sekaisin.

Mourinhon junnaava jalkapallo on tippunut evoluution kyydistä. Joukkueen jäykkä hyökkäyspeli ei aiheuttanut kunnon uhkaa edes Brightonille, joka on resursseiltaan sarjan alinta kastia.

Sitkeä kotijoukkue kierrätti palloa ja rakensi peliä paremmin kuin Mourinhon ryhmä.

ManUn kokoonpanosta on Paul Pogban, Andreas Pereiran ja Juan Matan johdolla maailmanluokan pallollista osaamista, jonka varaan menestyvä seura voisi rakentaa paljon.

Pelaajat menevät täysin hukkaan Mourinhon alaisuudessa.

Portugalilaisen on aika lopettaa valittaminen ja keskittyä valmentamiseen, mikäli hän mielii säilyttää työpaikkansa kauden loppuun asti.

ja vielä...

Vaikka ManUn kannattajilla ei ole paljon aihetta optimismiin, seuran ruotsalaisjaostolla on pientä ilon aihetta. Länsinaapurille on kasvamassa uusi huippupelaaja Valioliigaan. Toppari Victor Lindelöf on pelannut täydet minuutit kauden molemmissa peleissä.

Ruotsalaisen viime kausi oli haastava, mutta hänen esityksensä ovat parantuneet askel askeleelta. Pallollisesti taitava toppari voisi myös saada osaamisensa paremmin esiin toisenlaisen valmentajan alaisuudessa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt