Manchester Unitedin ranskalaispelaaja ollut luvatta poissa yli viikon – tuntuvat sakot uhkaavat - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Manchester Unitedin ranskalaispelaaja ollut luvatta poissa yli viikon – tuntuvat sakot uhkaavat

Anthony Martial on ollut poissa ilman seuran lupaa.

Anthony Martial pelasi ManU:n harjoituskiertueella kahdessa ottelussa.­

1.8.2018 14:07

Manchester Unitedin hyökkääjä Anthony Martial, 22, on saamassa seuraltaan peräti 180 000 punnan eli lähes 213 000 euron sakot, kertoo brittilehti Daily Mail. Summa koostuu pelaajan kahden viikon palkasta. Martialin viikkopalkka on 90 000 puntaa.

Martial on lehden mukaan rikkonut seuran sopimusehtoja ja on ollut sivussa joukkueesta ilman lupaa.

Martial ei ole ollut joukkueensa mukana peräti kahdeksaan päivään. Hän lähti viime viikolla vaimonsa tueksi lapsen synnytykseen Pariisiin, mutta ei ole palannut joukkueen vahvuuteen.

Jose Mourinho­

Joukkueen manageri Jose Mourinho kutsui Martialin takaisin harjoituskiertueelle Yhdysvaltoihin lapsen synnyttyä, mutta ranskalaishyökkääjä ei palannut joukkueeseen.

Mourinhon ja Martialin välit ovat olleet iso puheenaihe pelaajan lähdöstä saakka. Mourinho kertoi Real Madrid -ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, ettei tiedä, palaako Martial joukkueeseen.

Mourinho on ilmoittanut haluavansa myydä ranskalaishyökkääjän. Martial on puolestaan kertonut haluavansa lähteä seurasta. Martial on pelannut Unitedissa kolme kautta.

ManU päätti viime yönä harjoituskiertueensa Yhdysvalloissa. Kiertue meni joukkueelta alakanttiin, sillä se voitti vain kaksi ottelua viidestä.

Läpi kiertueen Mourinho on kritisoinut julkisesti pelaajiaan sekä vaatinut seurajohdolta lisää rahaa hankintoihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?