Kuva: Netissä irvaillaan Valioliigan huippuseuran uudelle stadionille – näyttää vessanpöntöltä?

Tottenham Hotspurin uuden kotistadionin ulkomuoto on aiheuttanut hilpeyttä sosiaalisessa mediassa.

Tottenham Spursille rakennetaan uutta stadionia.

31.7.2018 11:41

Aina uusien stadionien suunnittelu ei mene putkeen.

Ilta-Sanomat uutisoi aikanaan jalkapallon vuoden 2022 MM-kilpailujen isäntämaan Qatarin stadionin Al Wakrahin suunnittelusta.

Suunnittelijat kertoivat, että stadionin muotoa kehiteltäessä lähtökohtana käytettiin perinteistä qatarilaista dhow-venettä. Havainnekuvat stadionista herättivät paljon hilpeyttä sosiaalisessa mediassa, sillä lopputulos muistutti hämmentävän paljon naisten sukupuolielintä.

Tällä kertaa naurun kohteeksi on joutunut Valioliigan huippuseuran Tottenhamin rakenteilla oleva stadion.

Sosiaalisessa mediassa on irvailtu Pohjois-Lontoossa sijaitsevan uuden stadionin näyttävän ilmakuvista katsottuna vessanpöntöltä. Joissakin twiiteissä Spursin kotistadionista otettuun kuvaan on muokkausohjelman avulla liitetty vessanpöntön kansi. Kuvat ovat levinneet laajalti sosiaalisessa mediassa.

Myös uuden stadionin nimi on saanut runsaasti kritiikkiä. Tottenhamin kannattajien mielestä nimi on tylsä, sillä stadion on nimetty yksinkertaisesti Tottenham Hotspur Stadiumiksi.

Viime kaudella Valioliigassa kolmanneksi sijoittuneen Tottenhamin uudelle stadionille mahtuu 62 000 katsojaa. Stadion rakennetaan vanhan pelipaikan White Hart Lanen viereen.

Tottenham Hotspur Stadiumilla on tarkoitus järjestää jalkapallo-otteluiden lisäksi amerikkalaisen jalkapallon otteluita, konsertteja ja muita suuria tapahtumia.

Tottenham pelaa ensimmäisen ottelunsa uudella stadionillaan 15. syyskuuta Liverpoolia vastaan.

Stadion-rakennelma kuvattuna kesäkuun alussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?