Aivoverenvuodon saaneelle Sir Alex Fergusonille sataa kannustusviestejä – David Beckham: ”Taistele pomo”

Manchester Unitedin entinen manageri on jalkapalloväen ajatuksissa.

Sir Alex Ferguson johdatti Manchester Unitedin 13 liigamestaruuteen ja kahteen Mestarien liigan voittoon.

6.5.2018 2:49

Lauantaina sairaalaan kiidätetylle valmentajalegendalle Sir Alex Fergusonille, 76, sataa sosiaalisessa mediassa kannustusviestejä jalkapallomaailman tähdiltä, seuroilta ja poliitikoilta.

Manchester Unitedin entiselle luotsille tehtiin hätäleikkaus aivoverenvuodon takia. Seuran tiedotteen mukaan toimenpide sujui hyvin, mutta Ferguson tarvitsee tehohoitoa toipumisen optimoimiseksi.

– Ajatukseni ovat Alex Fergusonin ja hänen perheensä luona – toivon hänelle täyttä ja pikaista toipumista, Skotlannin alueparlamentin pääministeri Nicola Sturgeon kommentoi.

– Niin moni ihminen toivoo Alex Fergusonille hyvää ja ajattelee hänen perhettään tänä iltana, Skotlannin konservatiivijohtaja Ruth Davidson säestää.

Ferguson toimi Unitedin managerina 1986–2013. Hän johdatti joukkueen kahteen Mestarien liigan voittoon, 13 liigamestaruuteen ja viiteen FA Cupin voittoon.

Mies aateloitiin vuonna 1999, jolloin United voitti unohtumattoman triplamestaruuden.

– Taistele pomo. Lähetän rukouksia ja rakkautta Cathylle (Fergusonin vaimo) ja koko perheelle, Unitedin entinen pelaaja David Beckham kirjoittaa.

Vajaa viikko ennen aivoverenvuotoa Ferguson nähtiin hyväntuulisena Unitedin kotiareenalla Old Traffordilla, kun hän ojensi muistolahjan Arsenalin pitkäaikaiselle managerille Arsene Wengerille.

– Olen täysin suunniltani kuultuani, että Sir Alex on huonossa kunnossa sairaalassa. Kaikki ajatukseni ja rukoukseni ovat hänen ja hänen perheensä luona. Pomo, ole vahva, Unitedin kapteeni Michael Carrick sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?