Alasarjajoukkue piinasi taas Tottenhamia – pikkuseura kiri lisäajalla tasoihin! - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Alasarjajoukkue piinasi taas Tottenhamia – pikkuseura kiri lisäajalla tasoihin!

Tottenhamin tie FA-cupissa sai jälleen lisämutkia.

Rochdalen pelaajat juhlivat avausjakson johtomaalia.­

18.2.2018 20:02

Tottenham joutuu jälleen uusintaotteluun FA-cupissa. Se jäi vieraskentällä 2–2-tasapeliin Rochdalea vastaan. Erityisen kivuliaaksi tuloksen jättiseuralle tekee se, että kolmannen sarjaportaan jumbo Rochdale tuli tasoihin lisäajan kolmannella minuutilla. Steve Davies ampui läheltä 2–2-maalin – kun vain minuutteja aiemmin näytti siltä, että Rochdalen unelma sulisi kokonaan.

Harry Kane iski voittomaalilta vaikuttaneen osuman rangaistuspotkusta 88. minuutilla. Spurs sai pilkun, kun Dele Alli kaadettiin rangaistusalueella. Jatkoonpääsy mutkistui kuitenkin viitisen minuuttia myöhemmin.

Ensimmäisellä jaksolla isännät saivat juhlia. Ian Henderson vei isäntäjoukkueen yllätysjohtoon ja Tottenham joutui tauolle tappioasemassa. Tasoitusmaalin iski 59. minuutilla Lucas Moura. PSG:stä tammikuussa hankittu Moura debytoi Tottenhamin avauskokoonpanossa ja viimeisteli osumansa komealla nostolla yli maalivahdin.

Kyseessä on toinen peräkkäinen kierros, jolla Tottenham on ollut hätää kärsimässä alasarjaseuraa vastaan. Neljännen sarjaportaan Newport Town onnistui pakottamaan Tottenhamin uusintaotteluun 1–1-tasurilla. Sen Spurs voitti kotonaan 2–0. Tottenham joutuu jälleen hakemaan jatkopaikkaa vaikeimman kautta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?