Jose Mourinho iski takaisin entiselle ManU-tähdelle: ”Ei ole Pogban syy, että hän tienaa enemmän” - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Jose Mourinho iski takaisin entiselle ManU-tähdelle: ”Ei ole Pogban syy, että hän tienaa enemmän”

Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho ei niele entisen ManU-pelaaja Paul Scholesin kritiikkiä pureksimatta.

Paul Pogba tuulettaa maaliaan Evertonia vastaan.­

2.1.2018 10:48

Televisiokommentaattorina työskentelevä Paul Scholes arvosteli hiljattain ManU:n ranskalaispelaajaa Paul Pogbaa sanoen, ettei tämä ole 90 miljoonan punnan siirtosummansa arvoinen. Voitokkaan Everton-pelin jälkeen värikkäistä kommenteistaan tunnettu Unitedin manageri Jose Mourinho iski takaisin Scholesin suuntaan.

– Minusta Paul Scholes ei tee mitään muuta kuin kritisoi. Minusta hän ei kommentoi, hän vain kritisoi. Se on eri asia. Ei meidän kaikkien tarvitse olla yhtä ilmiömäisiä pelaajia kuin hän oli, Mourinho latasi.

Mourinho myös puolusti erityisesti Paul Pogbaa, joka oli syötöillään rakentamassa ManU:n maaleja Evertonia vastaan.

– Paul yrittää parhaansa. Joskus hän pelaa erittäin hyvin, joskus hän pelaa hyvin ja joskus hän ei pelaa kovin hyvin. Ei ole Paulin syy, että hän on tienannut paljon enemmän rahaa kuin Paul Scholes. Näin asiat vain menevät jalkapallossa, Mourinho heitti.

Piikittelyä Scholesin valmentaja-aikeista

Scholesin on kerrottu olevan kiinnostuneen valmentamisesta huipputasolla. Scholes antoi hiljattain ymmärtää, että ManU:n johto oli hylännyt hänen hakemuksensa seuran alle 23-vuotiaiden valmentamisesta.

– Jos Paul Scholes päättää jonain päivänä ryhtyä valmentajaksi, toivon, että hän voisi saavuttaa 25 prosenttia siitä menestyksestä, jonka minä olen saavuttanut. Hän voisi olla melko tyytyväinen, jos hän saavuttaisi sen 25 prosenttia, Mourinho sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?