Videot: Liverpoolilla piisasi paikkoja – Coutinhon onnistuminen riitti tasapeliin - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Videot: Liverpoolilla piisasi paikkoja – Coutinhon onnistuminen riitti tasapeliin

Valioliigassa pelattiin sunnuntaina kolme ottelua.

Liverpool jäi 1–1-tasapeliin Newcastlen vieraana.­

1.10.2017 21:49

Maalipaikkoja riitti, mutta Liverpool onnistui niistä vain yhdessä ja jäi 1–1-tasapeliin Newcastlen vieraana Englannin Valioliigassa sunnuntaina.

Philippe Coutinhon näyttävä osuma vei Liverpoolin johtoon puolen tunnin kohdalla. Katso alta Coutinhon maali:

Jose Luis Sanmartin Mato eli ”Joselu” tasoitti, kun pallo vieri puolustajan taklauksen jälkeen verkkoon. Katso alta Joselun maali:

– Olen pettynyt, olen turhautunut, olen mitä tahansa. Teimme hienon maalin ja loimme hienoja paikkoja. Ammuimme yli tyhjästä maalista, tuskaili Liverpool-valmentaja Jürgen Klopp BBC:lle.

Arsenal päihitti Brightonin 2–0 melko vaivattomasti Nacho Monrealin ja Alex Iwobin maaleilla. Voitto oli Arsenalin kuudes seitsemästä viime ottelusta kaikissa kilpailuissa ja nosti joukkueen Valioliigassa kuuden pisteen päähän manchesteriläisestä kärkikaksikosta. Samalla Arsenalin päävalmentajalle Arsene Wengerille tuli 21 Arsenal-vuotta täyteen.

– Epäröimme hieman hyökkäyksessä. Välillä se sujui ja välillä ei, Wenger tuumi.

Wengerin alkuvuodet tuottivat Arsenalille kolme mestaruutta, mutta vuoden 2004 jälkeen liigavoittoa ei ole irronnut.

Osa Arsenal-kannattajista on kyseenalaistanut Wengerin jatkon toistuvasti, mutta omistaja Stan Kroenken tuki on pysynyt.

Evertonilla vaikeaa

Evertonin päävalmentajaa Ronald Koemania odottaa epämiellyttävä maaottelutauko. Burnley haki sunnuntaina Evertonista 1–0-voiton Jeff Hendrickin maalilla. Katso Hendrickin maali alta:

– En ole tyytymätön joukkueen peliin. Vahvasti puolustavaa joukkuetta vastaan meidän täytyi pelata näin ja olla parhaimmillamme. Meiltä ei löytynyt luovuutta, Koeman ruoti.

Rahakkaita hankintoja tehnyt Everton on voittanut vain kaksi seitsemästä valioliigapelistään ja miehittää taulukossa sijaa 16 kaksi pistettä irti putoamisviivasta.

Burnley jatkaa tukevasti sarjataulukon ylemmässä puolikkaassa tasapisteissä Liverpoolin kanssa. Päävalmentaja Sean Dyche oli tyytyväinen.

– Olen puhunut joukkueen joustavuudesta. Pystymme tarvittaessa pelaamaan pitkään ja vahvasti, mutta pystymme myös puolustamaan, Dyche kuvaili.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?