Tottenham koki karvaan tappion – juhliiko Chelsea mestaruutta perjantaina? - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Tottenham koki karvaan tappion – juhliiko Chelsea mestaruutta perjantaina?

West Ham voitti, kun Tottenham taipui luvuin 1–0. Tulos tarkoittaa sitä, että Stamford Bridgellä kuhisee maanantaina, kirjoittaa Ilta-Sanomien Lontoon-kirjeenvaihtaja Eero Laurila London Stadiumilta.

Manuel Lanzinin maali upotti Tottenhamin.­

6.5.2017 0:11

Jokainen putki päättyy joskus. Tottenham ehti voittaa yhdeksän kertaa peräkkäin Valioliigassa ennen kuin West Ham kaatoi vieraat perjantaina London Stadiumilla maalein 1–0.

Tottenham lipsahti heikkoon aikaan. Chelsea pysyy neljän pisteen päässä pohjoislontoolaisista. Chelsea voittaa mestaruuden, jos Middlesbrough kaatuu maanantaina Stamford Bridgellä ja West Bromwich perjantaina The Hawthornsilla.

Kolealla London Stadiumilla nähtiin kaksi jännittynyttä joukkuetta. Tottenham pelasi kovilla panoksilla. Niin pelasi myös West Ham, jonka manageri Slaven Bilic yrittää pitää kiinni työpaikastaan.

Tottenham piti perjantaina pallon kaksi kolmasosaa peliajasta, mutta puski viininpunaiseen sumppuun. Vieraat joutuivat tappiolle, kun Manuel Lanzini laukoi pallon lähietäisyydeltä verkkoon 65. minuutilla.

– Tottenham Hotspur, se on tapahtunut taas, itälontoolaisten vahingoniloiset kannattajat lauloivat.

Hammers-kannattajat viittasivat sanoillaan siihen, että Tottenham sulaa perinteisesti tiukassa paikassa. Tottenham romahti viime keväänä kolmanneksi, mutta yksittäinen tappio ei pilaa valkopaitojen kevättä: Chelsea eteni niin vakuuttavasti, että Tottenham hävisi paremmalleen.

Viittä vaille varmasti putoava Middlesbrough yllätti sunnuntaina, kun otteluruuhkan väsyttämä Manchester City pettyi Riverside Stadiumilla luvuin 2–2. Koko viikon kuvioitaan hionut Chelsea ei aliarvioi koillisenglantilaisia: länsilontoolaiset voivat vahvistaa ykköstilan perjantaina The Hawthornsilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?