Lehtiväite: Zlatan Ibrahimovicin uran pelätään olevan ohi – ”Hän ei pelaa enää huipputasolla” - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Lehtiväite: Zlatan Ibrahimovicin uran pelätään olevan ohi – ”Hän ei pelaa enää huipputasolla”

The Sunday Timesin mukaan ristisidevamma päättäisi Zlatan Ibrahimovicin uran.

Zlatan Ibrahimovic loukkaantui torstaisessa Euroopan liigan ottelussa.­

24.4.2017 5:59

Manchester Unitedin ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic koki ikävän loukkaantumisen torstaisessa Euroopan liigan ottelussa Anderlechtia vastaan.

Loukkaantuminen tapahtui epäonnisen puskuyrityksen jälkeen, kun 35-vuotias hyökkääjä tömähti jatkoajalle edenneen ottelun varsinaisen peliajan loppuhetkillä maahan jalka täysin suorana.

Mediatietojen mukaan Ibrahimovicin oikean polven etu- ja takaristisiteet menivät poikki.

Ruotsalaistähti piteli polveaan tuskaisena.­

Esimerkiksi ESPN uutisoi lauantaina, että Ibrahimovic joutuu olemaan poissa pelikentiltä useita kuukausia. ESPN:n arvioiden mukaan ruotsalainen olisi pelikunnossa todennäköisesti vasta ensi vuoden tammikuussa.

Manchester United ei ole vahvistanut Ibrahimovicin vamman laatua. Seura on ilmoittanut, että tarkka toipumisaika on tiedossa vasta kuntoutussuunnitelman laatimisen jälkeen.

Ibrahimovicia hoidettiin kentällä.­

Sunnuntaina brittilehti The Sunday Times (juttu maksumuurin takana) kertoi sisäpiirilähteisiin tukeutuen, että Manchester Unitedissa pelätään Ibrahimovicin uran huippujalkapallossa olevan ohi.

– Hän ei pelaa enää huipputasolla, lehden haastattelema asiantuntija uskoi.

Mirrorin mukaan Manchester United on jo päättänyt, ettei Ibrahimovicille tarjota jatkosopimusta. Lähteen mukaan seura on kuitenkin valmis hoitamaan ruotsalaistähden kuntoutuksen loppuun asti.

ManU:n pelaajat pitivät ennen sunnuntain ottelun alkua Zlatan Ibrahimovicin ja Marcos Rojon nimiä kantavia paitoja.­

Manchester Unitedin pelaajat ilmaisivat sunnuntain valioliigaottelun yhteydessä tukensa Ibrahimovicille ja myös polvivammasta kärsivälle argentiinalaispuolustajalle Marcos Rojolle. ManU:n pelaajat pitivät ennen vierasottelun alkua lämmittelyssä Ibrahimovicin ja Rohon nimiä kantavia paitoja.

Itse ottelussa ManU voitti Burnleyn Anthony Martialin ja Wayne Rooneyn osumilla 2–0. United on Valioliigassa viidentenä, pisteen arkkivihollista Manchester Cityä perässä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?