Arsenalin kritisoitu seuralegenda Arsène Wenger tiukan paikan edessä – ”Tiedän, mitä aion tehdä”

Arsenalilla menee nyt huonosti: tappioita tulee, manageria vaaditaan lähtemään, tähtihyökkääjä ja maalivahti loukkaantuivat.

Arsène Wengerillä riittää miettimistä.

19.3.2017 11:23

Kritiikki Arsenalin manageria Arsène Wengeriä kohtaan kasvoi entisestään lauantaina, kun lontoolaisjoukkue hävisi Valioliigassa West Bromwichin vieraana 1–3.

Osa Arsenalin kannattajista on täysin kyllästynyt Wengeriin ja vaatii tätä jättämään tehtävänsä. Wenger, 67, on työskennellyt Arsenalin managerina yli 20 vuotta. Hänen nykyinen sopimuksensa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Osa Arsenalin kannattajista on tehnyt mielipiteensä selviksi.

BBC:n mukaan Arsenal on tarjonnut Wengerille kahden vuoden jatkosopimusta. Wenger sanoi lauantaina jo päättäneensä tulevaisuudestaan.

– Tiedän, mitä aion tehdä. Tekin saatte tietää pian, Wenger sanoi BBC:llä.

Valioliigan entinen tähtihyökkääjä Alan Shearer näkee paljon ongelmia Arsenalin ja Wengerin tilanteessa.

– Hän (Wenger) näyttää murtuneelta mieheltä. Mediassa on ollut paljon puhetta Wengeristä, mutta pelaajat eivät ole puhuneet. Pelaajat puhuivat ottelussa. Pelaajien esitysten perusteella he eivät enää halua Wengeriä hommaan, BBC:n asiantuntijana toimiva Shearer arvioi.

West Bromwichin James McClean (oik.) potkaisi pallon lauantaina Arsenalin Héctor Bellerínin edestä.

Arsenal on hävinnyt Valioliigassa viidestä viime ottelustaan peräti neljä. Kierre on Wengerin Arsenal-uran pahin. Huonojen valioliigaotteluiden välissä Arsenal putosi Mestarien liigasta Bayern Müncheniä vastaan yhteismaalein 2–10.

– Häviämme tällä hetkellä ottelun toisensa jälkeen, mikä on paljon isompi asia kuin minun tulevaisuuteni, Wenger sanoi.

Ikään kuin tappioissa ei olisi riittävästi kestämistä, Arsenal menetti WBA-ottelussa kaksi pelaajaa. Maalivahti Petr Cech joutui vaihtoon jo ensimmäisellä puoliajalla pohjevamman takia.

Arsène Wenger lohdutti loukkaantunutta Alexis Sanchezia.

Tähtihyökkääjä Alexis Sanchezkin loukkaantui. Hän sai nilkkavamman ensimmäisellä puoliajalla, mutta vaati saada jatkaa pelaamista. Sanchez tuli vaihtoon vasta noin varttitunti ennen ottelun loppua.

– Hänen nilkkansa ei näytä hyvältä, Wenger kertoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?