Nuori tähtihankinta pakottamassa Valioliigan kestotähden ulos seurasta: ”En halua lähteä” - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Nuori tähtihankinta pakottamassa Valioliigan kestotähden ulos seurasta: ”En halua lähteä”

Sergio Agüero ei ole varma tulevaisuudestaan Manchester Cityssä.

Sergio Agüero näki penkiltä, kun Gabriel Jesus upotti Swansean kahdella maalillaan.­

6.2.2017 23:35

Manchester Cityn parhaan maalintekijän Sergio Agüeron asema joukkueen avauskokoonpanossa on horjunut viime aikoina.

11 maalia 18 Valioliigan ottelussa viimeistellyt Agüero on saanut kovan haastajan nuoresta seuran 19-vuotiaasta tähtihankinnasta Gabriel Jesuksesta.

Agüero, 28, on seurannut sivusta Cityn kahta viimeistä Valioliigan ottelua. Brasilialainen Jesus huudatteli seuran kannattajia viimeksi lauantaina, kun hän teki kaksi maalia Swansean verkkoon. Jälkimmäinen oli voittomaali ottelun lisäajalla.

– En halua lähteä. Minun pitää auttaa tätä joukkuetta niin paljon kuin pystyn seuraavien kolmen kuukauden aikana. Näemme myöhemmin, mitä seura haluaa tehdä kanssani, Agüero kertoi brittimedialle Reutersin mukaan.

Gabriel Jesus on aloittanut Valioliigassa terävästi.­

Kuudetta kauttaan Manchester Cityssä pelaava argentiinalainen vakuutti, että hän on viihtynyt Manchester Cityssä erinomaisesti.

Hän on pelannut seurassa 168 ottelua ja tehnyt niissä peräti 113 maalia. Maalihai allekirjoitti viime kesänä vuoteen 2020 asti ulottuvan jatkosopimuksen.

– Kuten sanoin, annan kaikkeni seuraavien kolmen kuukauden aikana. Seura päättää sen jälkeen, onko minun paikkani täällä vai ei.

– Joskus tällaista vain tapahtuu. Kun on penkillä, pitää odottaa tilaisuuttaan.

Agüero ilmoitti, että hän voi oppia paljon 19-vuotiaalta Jesukselta.

– Hän on loistava pelaaja. Hän on erittäin nuori, mutta oppii paljon täällä. Jesuksella on loistava tulevaisuus tässä Cityn riveissä.

– Juuri nyt minun pitää seurata mitä hän tekee, jotta oppisin uutta. Olen sellainen kuin olen. Olen viihtynyt pitkään Euroopassa ja pelannut pitkään samalla tavalla.

Manchester City hankki Jesuksen elokuussa Palmeirasista yli 32 miljoonalla eurolla. Pelaaja siirtyi nykyiseen joukkueeseensa tammikuussa. Hänen sopimuksensa ulottuu kesäkuun 2021 loppuun asti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?