Huippuseura jakoi stadionin katsojille 30000 naamaria tähtipelaajan kasvoilla – tämä piti naamaria itsekin - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Huippuseura jakoi stadionin katsojille 30000 naamaria tähtipelaajan kasvoilla – tämä piti naamaria itsekin

Leicester City halusi tukea pelikiellossa olevaa hyökkääjäänsä Jamie Vardyä.

Leicester City antoi viime kotiottelussaan katsojille Jamie Vardy -aiheiset naamarit.­

27.12.2016 12:24

Valioliigan hallitsevalla mestarilla Leicester Cityllä kulkee kehnosti. Joukkue on ajautunut putoamiskurimukseen. Lisätaakkaa antaa ykköshyökkääjä Jamie Vardyn pelikielto. Vardy ajettiin ulos ennen joulua pelatussa ottelussa Stokea vastaan, mistä rapsahti kolme ottelun pelikielto.

Leicester piti ulosajoa oikeusmurhana ja valitti tuomiosta. Pelikielto pysyi voimassa.

Seura päätti tukea pelikiellossa ollutta Vardya tapaninpäivän kierroksella jakamalla kotiottelussaan Evertonia vastaan 30 000 katsojalle Vardy-aiheiset kasvonaamarit.

Jopa Vardy itse pisti naamarin kasvoilleen ennen ottelua.

Leicesterin Jamie Vardy (kesk.) seurasi maanantain ottelua toppari Robert Huthin ja seuran omistajan Vichai Srivaddhanaprabhan kanssa.­

Pelaajan vaimo Rebekah Vardykin kokeili naamaria. Hän julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän piti kasvoillaan aviomiestään kuvaavaa naamaria. Hän kirjoitti kuvan yhteyteen, että yksikin Vardy on riittävä.

Jamie Vardy jutteli ottelun aikana myös vaimonsa Rebekahin kanssa.­

Tempaus antoi katsomoihin hetkeksi hyvää mieltä, mutta itse ottelu sujui kotijoukkueelta huonosti. Everton voitti Leicesterin 2–0.

Katsojilla oli hauskaa vielä ennen ottelua, mutta ilmeet vakavoituivat pelin edetessä.­

Vardy on pelikiellossa myös Leicesterin seuraavissa otteluissa West Hamia ja Middlesbrough’a vastaan.

Vardy oli viime kaudella Leicesterin paras maalintekijä 24 osumallaan. Hän on onnistunut tällä kaudella maalinteossa Valioliigassa vain viidesti.

Lähde: Daily Mail

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?