Wayne Rooneyn hurja viikonloppu: kompastui pulloon ja loukkaantui, juhli häissä valmentajan kiellosta huolimatta - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Wayne Rooneyn hurja viikonloppu: kompastui pulloon ja loukkaantui, juhli häissä valmentajan kiellosta huolimatta

Tähtipelaajaa uhkaa Englannin kapteenin tehtävistä luopuminen.

Wayne Rooney on Englannin jalkapallomaajoukkueen kapteeni.­

18.11.2016 19:18

Englannin maajoukkueen ja Manchester Unitedin tähtipelaaja Wayne Rooney on kiipelissä. Alkoholilla epäillään olevan osuutta asiaan.

Rooney osallistui kuokkavieraana hääjuhliin viime viikonloppuna Watfordissa. Hänet kuvattiin siellä esiintymässä liikuttuneessa tilassa. Meno ei ollut niin hillittyä kuin Rooneyn omissa häissä.

Kemut olivat valloillaan samassa hotellissa, jossa Englannin maajoukkue asui. Englanti pelasi perjantaina Skotlantia vastaan ja kohtasi tiistaina Espanjan.

Rooney ei pystynyt pelaamaan jälkimmäisessä ottelussa polvivamman vuoksi.

The Timesin jalkapallotoimittaja Matt Hughes twiittasi, että kippari kompastui perjantaina pelatun ottelun jälkeen energiajuomaa sisältäneeseen pulloon kotijoukkueen pukukopissa ja loukkasi rytäkässä jalkansa.

Rooney injured knee falling over bottle at Wembley. Eng capt ignored requests from hotel security to leave wedding. https://t.co/rPCqiGpiWn— Matt Hughes (@MattHughesTimes) 18. marraskuuta 2016

Usea brittimedia on uutisoinut, että ”Kolmen Leijonan” tilapäismanageri Gareth Southgate saattaa viedä Rooneylta kapteenin nauhan.

Southgate voi saada vakituisen pestin heti ensi viikon alussa. Se ei helpota Rooneyn tilannetta, vaikka pelaaja on jo pyytänyt tempaustaan anteeksi.

Independentin mukaan Southgaten käsky painua pehkuihin ei sammuttanut Rooneyn janoa, vaan hän palasi takaisin kekkereihin.

– Olen pettynyt. On asiallista, että hän pyysi anteeksi, koska tuollainen ei anna hyvää kuvaa Englannin kapteenista. Mutta en myöskään halua ylidramatisoida asiaa, Englannin jalkapalloliiton toimitusjohtaja Martin Glenn sanoi.

Rooney lisäksi liikkeellä epäillään olleen Phil Jagielkan lisäksi myös muita Englannin pelaajia, joukkueen taustaryhmän jäseniä ja ainakin yksi jalkapalloliiton virkamies.

FA tutkii parhaillaan tapahtumien kulkua.

Materiaalista ei liene puutetta, sillä juhlijoiden on raportoitu kumonneen janojuomia vielä aamuviideltä.

Jalkapalloliitto harkitsee alkoholipolitiikkansa selvää tiukentamista ja pelaajien iltavapaiden rajoittamista maajoukkuetapahtumien aikana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?