Riita varastotilasta johti ikävään tilanteeseen – joutuuko entinen kaivosmies luopumaan 83-vuotisesta tavastaan? - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Riita varastotilasta johti ikävään tilanteeseen – joutuuko entinen kaivosmies luopumaan 83-vuotisesta tavastaan?

90-vuotias Ray Reed on intohimoinen jalkapallofani.

Ray Reed on käynyt Sunderlandin otteluissa 83 vuotta. Kuvassa Sunderlandin hyökkääjä Jermain Defoe.­

4.11.2016 6:51 | Päivitetty 4.11.2016 9:08

90-vuotias brittimies Ray Reed on käynyt suosikkijoukkueensa Sunderlandin otteluissa huimat 83 vuotta. Reedillä on yhä kausikortti Sunderlandin Stadium of Light -stadionille ja entinen kaivosmies jatkaisi mieluusti otteluissa käymistä edelleen.

Brittilehdet Sunderland Echo ja Chronicle Live kuitenkin kertovat Reedin ajautuneen ikävään riitaan Sunderlandin kanssa.

Sunderland fan, 90, fears he has watched club for last time amid row with #SAFChttps://t.co/oNdyRdvdsw #northeast pic.twitter.com/Azut2iaQp2— Sunderland Echo (@SunderlandEcho) 31. lokakuuta 2016

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Viime vuonna tapahtuneen sairauskohtauksen vuoksi Reed ei pysty kävelemään pitkiä matkoja, vaan käyttää apuvälineenä pyörätuolia. Aiemmin Reedin stadionvisiittejä helpottava apuväline on varastoitu otteluiden ajaksi läheiseen pressitilaan, mutta viime kaudella seura ilmoitti Reedille ja hänen perheelleen, ettei järjestelyä voida enää jatkaa.

– Järjestysmies kertoi meille, että he eivät enää pysty varastoimaan pyörätuolia ja että meidän pitäisi viedä hänet ensin stadionille ja viedä sen jälkeen pyörätuoli takaisin autolle, Reedin lapsenlapsi, isoisänsä kanssa otteluissa käyvä Layla Reed kertoi.

Monimutkainen järjestely jatkui aikansa, ennen kuin seura suostui palaamaan vanhaan. Viime torstaina perhe sai kuitenkin tiedon, ettei pyörätuolin varastoiminen ole enää mahdollista.

– Hän uskoo, ettei seura halua häntä enää otteluihin ja että hän on nyt nähnyt viimeisen ottelunsa, Layla Reed välitti suruissaan olevan isoisänsä tunnelmat.

– Hän on todella vihainen, ja 83 vuoden jälkeen harkitsee jättävänsä Sunderlandin taakseen.

Layla Reed valotti Chroniclen haastattelussa, miksei hänen isoisänsä halua siirtyä pyörätuolipaikalle.

– Hän ei ole liikuntarajoitteinen ja ne paikat soveltuvat paremmin niille, jotka eivät pysty nousemaan pyörätuolista. Ne paikat ovat todella tärkeitä liikuntarajoitteisille, eikä isoisäni halua tai tarvitse sellaista paikkaa.

Ongelmista huolimatta Layla Reed kehui Sunderlandin fanien ja seuran yhdyshenkilönä toimivaa Chris Watersia, joka on yrittänyt löytää ongelmaan ratkaisua.

Sunderlandin tiedotteen mukaan seura tekee kaikkensa, jotta Reed pystyy jatkamaan otteluissa käymistä.

– Olemme keskustelleet hiljattain herra Reedin kanssa tästä ongelmasta ja me keskustelemme mieluusti siitä uudelleen, jotta voimme varmistaa, että hän on tyytyväinen ratkaisuihin, joita me pystymme tarjoamaan.

Klo 9.09 otsikkoa muokattu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?