Ruotsalaislegendalla erikoinen toive Zlatanille: ”Toivottavasti se menee päin helvettiä” - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Ruotsalaislegendalla erikoinen toive Zlatanille: ”Toivottavasti se menee päin helvettiä”

Liverpoolissa pelannut Glenn Hysén olisi nähnyt Zlatanin mieluummin entisessä seurassaan.

Liverpoolissa pelannut Glenn Hysén heitti ilmoille erikoisen toiveen Manchester Unitediin siirtyneen Zlatan Ibrahimovicin Liverpool-kohtaamisiin.­

1.7.2016 10:29

Ruotsalainen jalkapallolegenda Glenn Hysén heittäytyi vitsikkääksi kommentoidessaan maanmiehensä Zlatan Ibrahimovicin siirtoa Manchester Unitediin.

Liverpoolissa vuosina 1989–1992 pelannut Hysén olisi nähnyt Zlatanin mieluummin entisessä seurassaan, joten hän heitti Göteborgs-Postenin haastattelussa ilmoille erikoisen toiveen Zlatanin tuleviin Liverpool-kohtaamisiin liittyen.

– Toivottavasti se menee päin helvettiä häneltä joka kerta, Hysén naurahti ennen vakavoitumistaan.

Zlatan Ibrahimovic iskee jatkossa maaleja Manchester Unitedin paidassa.­

– On mukavaa, että hän menee sinne. Monet ovat miettineet vuosien ajan, miten hän selviytyy englantilaisilla kentillä. Olen ehdottoman varma, että hän selviytyy – sellaiset jalkapalloilijat selviytyvät kaikkialla.

Hysén kuitenkin tietää, että Valioliiga on Zlatanille huomattavasti Ranskan liigaa kovempi haaste.

– En nähnyt Ranskan liigaa kovin paljon, mutta vaikuttaa siltä, että he pelasivat harjoitusotteluita joka viikko. Jos voittaa liigan 30 pisteellä, ei siinä ole mitään vastarintaa.

Zlatan siirtyi Paris Saint-Germainiin kesällä 2012 ja voitti PSG:n kanssa mestaruuden jokaisella neljällä kaudellaan Ranskassa. Tuorein mestaruus irtosi 31 pisteen erolla ennen Lyonia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?