Manchester United mokasi nolosti verkkosivuillaan – seuraava hankinta paljastui? - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Manchester United mokasi nolosti verkkosivuillaan – seuraava hankinta paljastui?

Manchester United saattoi paljastaa seuraavan hankintansa verkkokaupassaan.

Henrikh Mkhitaryan on pelannut Dortmundissa mainiosti. Ensi kauden osoite lienee Manchester United.­

1.7.2016 7:07

Zlatan Ibrahimovicin hankinta ei todennäköisesti jää Manchester Unitedin ainoaksi lähipäivinä. Seura ehti hetken jo myydä Borussia Dortmundissa yhä kirjoilla olevan armenialaisen Henrikh Mkhitaryanin pelipaitoja virallisilla verkkosivuillaan.

Unitedin on huhuttu pitkään olevan lähellä Mkhitaryanin hankkimista, ja tämä moka lienee tuorein todiste siitä, että kaupanteko on erittäin lähellä valmistumista. ESPN kertoo siirtosummaksi 42,5 miljoonaa euroa.

Henrikh Mkhitaryan shirts are already on sale on the #MUFC website https://t.co/AYOPBW7rzk pic.twitter.com/vjg65A9p0F— Telegraph Football (@TeleFootball) June 30, 2016

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Brittilehdistä Daily Telegraph ehti jo tehdä uutisen pelipaitojen myynnistä ennen kuin United poisti nutut myynnistä. Verkkokauppa jopa suljettiin hetkeksi kokonaan.

Unitedissa voi olla edessä kova siirtomyllerryksen kesä. Uusi manageri Jose Mourinho haluaa muokata joukkueen näköisekseen, ja Ibrahimovic sekä Mkhitaryan ovat ensimmäiset palaset Mourinhon yrityksessä palauttaa perinteinen menestyjä takaisin mestaruuskantaan.

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?