Manchester Unitedin ottelu peruttu: stadionilta löytyi epäilyttävä paketti – ”Härmäläinenkin ymmärsi, että nyt on jotain pielessä” - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Manchester Unitedin ottelu peruttu: stadionilta löytyi epäilyttävä paketti – ”Härmäläinenkin ymmärsi, että nyt on jotain pielessä”

Valioliigan päätöskierroksen ottelu Manchester United–Bournemouth on peruttu, kertoo Britannian yleisradioyhtiö BBC.

Old Trafford on evakuoitu.­

15.5.2016 17:30 | Päivitetty 15.5.2016 18:01

Osia Manchester Unitedin kotistadionin Old Traffordin katsomoista on evakuoitu.

Uutistoimisto Reutersin mukaan stadionin katsomoista Alex Ferguson Stand ja Stretford End evakuoitiin 20 minuuttia ennen kuin ottelun oli määrä alkaa. Poliisi tutki tyhjennettyjä katsomonosia pommikoirien kanssa.

Manchester Unitedin nettisivujen mukaan evakuoinnin syynä on epäilyttävä paketti tai pakkaus. Ottelun uudesta alkamisajasta ei vielä ole virallista tietoa.

Manchester Unitedin kotistadion Old Trafford evakuoitiin Valioliigan päätöskierroksen alla.­

Suomalainen Nicholas Heiniö oli lähtenyt katsomaan Manchester Unitedin peliä kaveriporukan kanssa.

– Aluksi tyhjennettiin vain katsomon yksi osa, ettei paniikkia syntyisi. Sitten kuulimme, että henkilökunnalle tuli kuulutus, jossa sanottiin ’red code’. Siinä vaiheessa härmäläinenkin ymmärsi, että nyt on jotain pielessä, Heiniö kertaa tapahtumia.

Heiniötä ja ystäviä viitottiin käytävällä poistumaan stadionilta.

– Britit ottivat yllättävän lunkisti, vaikka poliisit hoputtivat ulos. Siellä vain naureskeltiin ja jäätiin lorvimaan, suomalaismies ihmettelee.

– Nyt tilanne on rauhoittunut. Alue tyhjenee aivan täysin, kun tuli tieto, että ottelu on peruttu.

Manchester United tiedotti asiasta Twitter-tilillään.

Kick-off is delayed at Old Trafford after a suspect package was found in the North West Quadrant. Police are inspecting, more to follow.— Manchester United (@ManUtd) 15. toukokuuta 2016

Päätöskierroksen muut yhdeksän ottelua alkoivat ajallaan kello 17 Suomen aikaa.

Oletko paikalla Manchesterissa? Lähetä kuva Ilta-Sanomien toimituksen Lukijan kuva -palveluun, multimediaviestinä numeroon 13456 tai sähköpostilla osoitteeseen verkkotoimitus@iltasanomat.fi.

Uutista päivitetty kello 17.50. Lisätty paikalla olevan suomalaisen kommentit.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?