Valioliigan mestarijoukkueen puolustaja sekoili humalassa – tarkkaillaan nyt elektronisella nilkkapannalla - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Valioliigan mestarijoukkueen puolustaja sekoili humalassa – tarkkaillaan nyt elektronisella nilkkapannalla

Leicesterin laitapuolustaja ei pääse juhlimaan mestaruutta viikonloppuna

Danny Simpson, 29, ei pääse Leicesterin mestaruusparaatiin.­

14.5.2016 23:29

Valioliigan mestarijoukkueen Leicesterin laitapuolustaja Danny Simpson ei pelaa viikonloppuna, kun joukkueen kausi päättyy Chelseaa vastaan. Manchesterin poliisituomioistuin määräsi hänet 21 päivän ulkonaliikkumiskieltoon (klo 22–06).

Simpson määrättiin ulkonaliikkumiskieltoon, koska hän oli suorittanut vain puolet saamastaan yhdyskuntapalvelutuomiosta. Simpsonille määrättiin 300 tuntia yhdyskuntapalvelua viime heinäkuussa. Hän hyökkäsi humalassa lapsensa äidin Stephanie Wardin kimppuun Worsleyssä Suur-Manchesterissa jouluna 2014.

Simspon ja muu Leicesterin joukkue sai mestaruusmitalinsa viime lauantain kotiottelun jälkeen.­

Kahdeksan minuuttia kestäneen hätäpuhelun soittanut Ward sanoi välikohtauksen jälkeen poliisille, että Simpson oli jouluna juonut kaksi pulloa punaviiniä, minkä jälkeen pariskunta riiteli Simpsonin viestittelyistä muille naisille. Myöhemmin Ward on kiistänyt, että mies olisi hyökännyt hänen kimppuunsa.

Tarkkaillaan nilkkapannalla

Simpsonin asianajaja Gary Ryan ehdotti lopun yhdyskuntapalvelun muuttamisesta sakoiksi, mutta tuomioistuimen mielestä rahallinen rangaistus olisi ollut liian kevyt miljoonia tienaavalle futaajalle. Ryanin mukaan lehdistö oli kahdesti saanut selville Simpsonin yhdyskuntapalvelutyöpaikan ja tungetellut paikalla tehden työnteosta ”mahdotonta”.

Simpsonia tarkkaillaan elektronisella nilkkapannalla. Jos hän rikkoo ulkonaliikkumiskieltoaan, hän joutuu uudestaan oikeuden eteen. Puolustajalta jää Leicesterin mestaruusparaatin lisäksi väliin joukkueen matka Thaimaahan.

Simpson, 29, on Manchester Unitedin kasvatti. Leicesteriä hän on edustanut vuodesta 2014 lähtien.

Tulospalvelu: Valioliiga sarjataulukko

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?