Kim Kardashianista USA:n presidentti? Se arvioitiin todennäköisemmäksi kuin Leicesterin ihme - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Kim Kardashianista USA:n presidentti? Se arvioitiin todennäköisemmäksi kuin Leicesterin ihme

Leicester saattaa varmistaa maanantai-iltana historiansa ensimmäisen Valioliigan mestaruuden. Titteli varmistuu, jos Tottenham ei kaada Chelseaa vieraskentällä illalla.

Leicesterin mestaruus on erittäin lähellä. Ennen kauden alkua siihen tuskin uskoi kukaan, eivät ainakaan vedonvälittäjät.­

2.5.2016 21:13

”Kettujen” mestaruusjahti on ollut Euroopan kuumin urheilupuheenaihe vuodenvaihteesta lähtien. Jamie Vardyn ja Riyad Mahrezin johtaman piskuisen seuran piti taistella sarjapaikastaan, ei mestaruudesta. Tämä heijastui myös vedonlyöntitoimistojen tarjoamissa kertoimissa. Leicesterin mestaruuskerroin oli peräti 5 000.

Ilta-Sanomat kokosi eri toimistojen tarjoamia kertoimia hulluista tapahtumista, joista kuitenkin tarjottiin pienempää kerrointa kuin Leicesterin mestaruudesta. Jos löit vetoa esimerkiksi sen puolesta, että avaruusolentoja löytyy ennen vuotta 2017, et saa rahojasi takaisin kuin satakertaisesti. Liekö kerrointa tarjonneella toimistolla sisäpiirin konsultaatio Fox Mulderin kanssa aiheesta, kun kerroin on noinkin vaatimaton?

Suositussa X-Files sarjassa etsitään totuutta salaliittojen takaa. Hallituksen salaamia avaruusolioita ei ole vielä löytynyt, mutta Leicesterin sarjajohto sen sijaan on totisinta totta.­

Samaten Kim Kardashianin valinta USA:n presidentiksi tai toimittaja/televisiopersoona Piers Morganin päätyminen Arsene Wengerin korvaajaksi Arsenalin managerina on toimistojen mielestä todennäköisempää, kuin Leicesterin mestaruus. Kenties suurin isku vasten kasvoja löytyy silti jalkapallon puolelta.

Maailman kenties heikoimman futismaan eli San Marinon MM-kultaa pidetään viisi kertaa todennäköisempänä kuin Leicesterin mestaruutta.

Vedonlyöntitoimistot uskoivat enemmän Kim Kardashianin presidenttikampanjaan kuin Leicesterin mestaruuteen.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?