Louis van Gaal raivosi tasapelin jälkeen – ”Voin yhtä hyvin keksiä juttuja, että sinä saat potkut” - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Louis van Gaal raivosi tasapelin jälkeen – ”Voin yhtä hyvin keksiä juttuja, että sinä saat potkut”

Manchester United jäi Chelseaa vastaan viime hetkillä tasapeliin. Draama jatkui päätösvihellyksen jälkeen.

Louis van Gaal ja Ryan Giggs seurasivat joukkueensa peliä sunnuntaina Chelsean Stamford Bridgellä.­

7.2.2016 20:58

Manchester United ja Chelsea pelasivat Stamford Bridgellä tasapelin luvuin 1–1. Punaisten paholaisten manageri Louis van Gaal antoi palaa, kun uutistoimisto Associated Pressin toimittaja kysyi, pitävätkö huhut, joiden mukaan José Mourinho neuvottelee seuran kanssa, paikkansa.

– Oletko puhunut toimitusjohtajan tai omistajien kanssa? Voin aivan yhtä hyvin keksiä juttuja, että sinä saat potkut. Onko sinulla vaimoja tai lapsia? Tai ehkä veljenpoikaa, hän raivosi toimittajalle.

Chelsea tasoitti sunnuntaina 91. minuutilla. United majailee Valioliigan viidennellä sijalla, vaikka on panostanut hurjasti siirtomarkkinoilla.

Tylsäksi moititusta pelityylistään jatkuvasti kuuleva Van Gaal, 64, viittasi siihen, että myös Sir Alex Ferguson kärsi suurista vaikeuksista uransa alkuvaiheessa Old Traffordilla. Ferguson pysyi lopulta pestissään 26 vuotta.

– Muistatko sen, van Gaal kysyi toiselta toimittajalta, joka kertoi olleensa 1980-luvun lopulla niin nuori, että muistaa nuo ajat vain hämärästi.

– Opiskele. Tilastot löytyvät kyllä, 64-vuotias hollantilainen jatkoi.

Tulospalvelu: Valioliiga 07.02.2016

Edit klo 21.25: korjattu otsikkoa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?