Valioliigaan noussut Watford yrittää kaapata tähtipelaajia riveihinsä - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Valioliigaan noussut Watford yrittää kaapata tähtipelaajia riveihinsä

Lontoon kupeessa pelaavat keltapaidat hyötyvät siirtomarkkinoilla sijainnistaan.

Tilaajille

Watford jäi Championshipin kakkoseksi, mutta se ei nousujuhlia latistanut.­

7.5.2015 12:40

Watford FC juhli maanantaina valioliiganousua kannattajiensa edessä. Tunnelma oli korkealla, vaikka keltapaidat jäivät dramaattisesti Championshipin kakkosiksi aivan viime hetkillä, kun Sheffield Wednesday osui joukkueen verkkoon lisäajalla.

– En voi uskoa tätä ihmismäärää todeksi. Potkimme työksemme vain palloa, ihmetteli kapteeni Troy Deeney, 26, hyvin nöyrään sävyyn BBC:llä.

Deeney odottaa, että Watford hankkii riveihinsä neljästä viiteen kokenutta valioliigapelaajaa.

– Olen keskustellut omistajan kanssa. Emme tee niin kuin Burnley ja luota vain edellisen kauden pelaajiin, kapteeni kertoi Watford Observerille.

Noin 90 000 asukkaan Watford sijaitsee vain parinkymmenen minuutin junamatkan päässä Lontoosta. Keltapaidat hyötyvät siis sijainnistaan.

Micah Richards on jo yhdistetty Watfordiin.­

WATFORD ON YHDISTETTY jo Manchester Cityn puolustajaan Micah Richardsin kaltaisiin pelaajiin. 26-vuotias englantilainen on pelannut tämän kauden lainalla Fiorentinassa.

Seuran omistaja Giampaolo Pozzo ja hänen poikansa Gino valmistelevat tulevaa kovaa vauhtia. Italialaisperhe omistaa myös Udinesen (Seria A) ja Granadan (La Liga).

Pozzot ovat hyödyntäneet verkostojaan pelaajienhankinnassa, mutta yrittävät löytää keltapaitojen ryhmään jo valioliigatasolla kykynsä näyttäneitä jalkapalloilijoita.

Watford nousi Slavisa Jokanovicin, 46, valmennuksessa. Lokakuussa seuraan saapunut serbialainen neuvottelee jatkosopimuksesta, joka toisi hänelle miljoonan punnan vuosipalkan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?