Kahdesti potkuja anellut valioliigamanageri erotettiin tylysti puhelinsoitolla - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Kahdesti potkuja anellut valioliigamanageri erotettiin tylysti puhelinsoitolla

Aston Villan manageri Paul Lambert ehti kauden aikana pyytää potkuja kahdesti. Lopullinen erottaminen tehtiin nopealla puhelinsoitolla.

Paul Lambert sai potkut Aston Villasta keskiviikkona 2,5 vuoden jälkeen.­

13.2.2015 12:01

Kaksi ja puoli vuotta Aston Villaa johtanut skotlantilainen Paul Lambert pyysi Daily Telegraphin mukaan seuran puheenjohtajaa Randy Lerneriä erottamaan hänet jo viime kesänä.

Lambert oli tyytymätön resursseihin, jotka amerikkalainen hänelle tarjosi. Lerner on jo jonkin aikaa yrittänyt myydä Aston Villaa, joten hän ei halua sijoittaa liigaa rahojaan seuraan.

Toisen kerran Lambert aneli potkuja vuoden alussa, mutta niitä ei vieläkään tullut.

Kunnes tiistain tappio-ottelun jälkeen Lambertin puhelin soi. Soittaja oli seuran toimitusjohtaja Tom Fox, joka kertoi managerin saavan potkut.

Brittilehtien mukaan Lambert ei yllättänyt erottamisesta, mutta ei voinut ymmärtää, ettei seurajohto suostunut kertomaan potkuista kasvotusten.

Putoamistaistossa olevan Aston Villan managerispekulaatioissa ovat toistaiseksi esiintyneet mm. Tim Sherwood ja Glenn Hoddle. Pesti ei ole erityisen haluttu, sillä jos Lerner saa seuran myydyksi, uusi omistaja tahtoisi todennäköisesti nimittää uuden managerin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?