Mourinho teki pilaa Liverpoolin kustannuksella - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Mourinho teki pilaa Liverpoolin kustannuksella

Jose Mourinho tölväisi Liverpoolia Steven Gerrardin päästämisestä MLS:ään.

Jose Mourinho antoi Steven Gerrardille aplodit Chelsean ja Liverpoolin kohdatessa tiistaina.­

21.1.2015 9:26

Liverpool ja Chelsea pelasivat tasapelin tiistaina Englannin liigacupin välierän ensimmäisessä osaottelussa. Jännittävän ottelun jälkeen Chelsean aina sanavalmis manageri Jose Mourinho ei mattanut olla viittaamatta Liverpoolin legenda Steven Gerrardin tilanteeseen. Gerrard jättää punaiset kauden päätteeksi ja siirtyy kesällä Major League Soccerissa pelaavaan Los Angeles Galaxyyn.

Mourinho oli hämillään siitä, että Liverpool päästi Gerrardin tasoisen pelaajan pois Valioliigasta. Sen jälkeen häneltä kysyttiin, olisiko hän yrittänyt itse hankkia Gerrardin Chelseaan.

- Kenties voin ottaa hänet lainalle, Mourinho vitsaili.

Mourinho viittasi kaskullaan Frank Lampardin tilanteeseen. Chelseaa pitkään edustanut Lampard oli tiettävästi tehnyt jo sopimuksen MLS:ssä ensi kaudella aloittavan New York City Football Clubin kanssa. Hän kuitenkin siirtyi täksi kaudeksi lainalle Manchester Cityyn ja palasi Valioliigaan kummittelemaan Chelseaa.

- En ole iloinen siitä, että hän lähtee. Haluaisin, että Valikoliiga pystyisi pitämään parhaat pelaajat, ja hän on ehdottomasti yksi niistä.

Mourinho yritti kertaalleen Lampardin hankkimista. 2005 hanke kaatui kuitenkin ja Gerrard jäi Liverpooliin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?