Pelianalyytikko: Aston Villan vastaiskut myrkkyä Swansealle – pelataan Villan vähämaalista venymistä - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Pelianalyytikko: Aston Villan vastaiskut myrkkyä Swansealle – pelataan Villan vähämaalista venymistä

Pelianalyytikko Edi Pejcicin ykköstipsi tapaninpäivän klassiselle Boxing Dayn kierrokselle löytyy ottelusta Swansea – Aston Villa.

Matthew Lowton on Aston Villan pelaaja.­

26.12.2014 7:10

- Swansea on pirteä joukkue, joka pelaa viihdyttävää futista. Viime aikoina tulokset ovat ailahdelleet, mutta pelillisesti walesilaisten tekeminen on ollut hyvää. Hull kaatui viime kierroksella hyvän vierasesityksen jälkeen ja kahden pelin tappioputki saatiin poikki.

- Swansea on saamassa uusia miehiä kokoonpanoon, kun Hullia vastaan pienten vammojen takia sivussa olleet keskikentällä viihtyvät Gylfi Sigurdsson, Jefferson Montero ja Leon Britton lienevät pelikunnossa. Etenkin Sigurdssonin takaisin saamisella olisi merkitystä perustasoon, Pejcic analysoi.

Aston Villa on viime aikoina nostanut pelillistä profiiliaan melkoisen rapsakastikin, eikä birminghamilaisjoukkue vaikuta enää varsinaiselta putoajaehdokkaalta. Viime kierroksella Villa taisteli ManUa vastaan kotitasurin, vaikka joutui pitkään toisella puoliajalla pelaamaan alivoimalla Gabriel Agbonlahorin hölmöiltyä punaisen kortin arvoisesti. Villalla kontrolli on viime peleissä hieman pettänyt, sillä Kieran Richardsonin ulosajo toissakierroksella WBA:ta vastaan oli myös typerä ylilyönti. Agbonlahor ja Richardson ovat pelikielloissa. Ei Villan pitäisi näihin poissaoloihin kaatua. Muutoin kokoonpanotilanne vaikuttaa varsin hyvältä.

- Swansea on joukkueista laadukkaampi ja sen kuuluu olla kotivahvana joukkueena ottelun selvähkö suosikki. Maalimäärällisesti kumpikin joukkue on tällä kaudella pelannut alle Valioliigan keskiarvojen. Villa reilustikin alle.

- Swans pitänee palloa ja hallinnee ottelua. Villa satsaa tavoilleen uskollisesti vastaiskuihin. Villan vastaiskupeli on parhaimmillaan hyvin tehokasta ja oman puolustuksen pitäessä on aina kaikki mahdollista. Mitään maalijuhlaa ei matsista voi ennakkoon odottaa. Villan pelityyli ja tarjolla olevat kertoimet huomioiden voi vierasmenestystä kokeilla tasoitusveto +1:n muodossa, kerrointa löytyy 2,05 edestä. Myös ”alle 2,5 maalia” on 1,75 kertoimella ihan kiehtova pelikohde. Molemmat vedothan naarataan kiinni 0-0, 1-1, 0-1 ja 0-2 tuloksilla. Veto puolestaan karkaa täysin ainoastaan Swansean 2-1, 3-0, 3-1, 3-2 ja sitä isommilla voitoilla, Pejcic vinkkaa.

Tausta-analyysi: .

Lisää Urheilusanomien vedonlyöntivihjeitä .

Jos et ole vielä Urheilusanomien tilaaja, voit kokeilla palvelua kuukauden ajan .

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?