QPR on ottanut kaikki pisteensä kotikentällään – voitti nyt Valioliigan jumbotaiston - Valioliiga - Ilta-Sanomat

QPR on ottanut kaikki pisteensä kotikentällään – voitti nyt Valioliigan jumbotaiston

Hurjaa kotivirettä uhkuva QPR jätti jo putoamisviivan taakseen.

Leroy Fer teki QPR:n avausmaalin lauantaina.­

6.12.2014 19:07

QPR teki viime viikonloppuna historiaa, kun länsilontoolaisten ja Leicesterin välisessä ottelussa lauottiin peräti 51 kertaa. Vastaavaa määrää ei ole tilastoitu aiemmin Valioliigassa.

Ärrien vauhti oli huomattavasti maltillisempaa lauantain Burnley-ottelussa. Joukkue laukoi taiston maalittomalla ensimmäisellä jaksolla neljästi. Vieraiden uhrautuva puolustus pysäytti kaksi vaarallisinta yritystä aivan viime hetkillä.

Viileässä säässä hytissyt kotiyleisö ei pitänyt isäntien pallonmenetyksiä välttelevästä pelitavasta ja komensi suosikkejaan eteenpäin.

Neljän ottelun tappiottomassa putkessa Loftus Roadille saapunut Burnley oli osua ennen puoliaikaa kerran, mutta George Boydin komea, noin 25 metristä lähtenyt laukaus osui tolppaan.

QPR juhli 51, minuutilla. Hyökkääjä Charlie Austin murtautui vieraiden rangaistusalueelle ja jatkoi pallon Leroy Ferille, joka laukoi isännät johtoon.

Valioliigan pienimmillä resursseilla pelaava Burnley ei luovuttanut. Boyd ja Danny Ings epäonnistuivat kuitenkin laadukkaissa maalipaikoissaan.

Ärrien ykköshyökkääjä, jo kahdeksan kertaa tällä kaudella osunut Austin oli sen sijaan tehokkaampi ja siirsi joukkueen 74. minuutilla kahden maalin johtoon.

QPR nousi voitollaan neljääntoista pisteeseen, juuri putoamisviivan yläpuolelle. Burnley on länsilontoolaisista kahden pisteen päässä viimeistä edellisellä sijalla.

Ärrät on napannut kaikki pisteensä jälleen loppuunmyydyllä Loftus Roadilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?