Viikkopalkka 176 000 euroa - joutuuko supertähti tyytymään palkanalennukseen? - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Viikkopalkka 176 000 euroa - joutuuko supertähti tyytymään palkanalennukseen?

Liverpoolin kapteeni Steven Gerrard ei ole entisvuosien vedossaan. 34-vuotiaan keskikenttäpelaajan sopimus umpeutuu ensi kesänä, ja uudesta neuvotellaan.

Steven Gerrard­

30.11.2014 13:31

Koko jalkapallouransa vain Liverpoolin punapaitaa kantanut Pool-legenda tienaa 140 000 puntaa (noin 176 000 euroa) viikossa. Seuran yhdysvaltalaisomistajat eivät halua maksaa enää jatkossa niin kovaa palkkaa. Voi olla, että Gerrard päästetään vaihtamaan seuraa ensi kesänä ilmaissiirrolla.

Sääntöjen mukaan Gerrard saa neuvotella ulkomaisten ostajaseurojen kanssa ensi tammikuun siirtoaikana. Jos Gerrard haluaa jäädä, hänen täytyy tyytyä palkanalennukseen. Samaa kysymystä pohtii voittomaalin lauantaina puskenut Glen Johnson, jolle seura ei halua jatkossa maksaa 120 000 puntaa (150 000 euroa) viikossa.

- Ei ole mitään tiedotettavaa. Tietääkseni seura käy neuvotteluja Gerrardin edustajien kanssa, manageri Brendan Rodgers sanoi.

Gerrard debytoi Liverpoolin valioliigaryhmässä 29.11.1998. Lauantaina tuli kuluneeksi 16 vuotta ensiesiintymisestä. Rodgers vaihtoi luottomiehensä toisella jaksolla kentälle. Gerrard johdatti joukkueensa 1-0-voittoon Stokesta.

Rodgers ei ollut tietoinen vuosipäivästä.

- Puhuin Stevien kanssa eikä hän maininnut asiasta. Sitten näin käsiohjelman, jossa oli noin 20 kuvaa hänestä. Tuntui pahalta, Rodgers lisäsi.

- Steven on pelannut alaisuudessani loistavasti. Mutta hän on urallaan vaiheessa, jossa ei pelaa jokaista peliä alusta loppuun, manageri tuumi.

Liverpool neuvottelee muidenkin pelaajiensa kanssa. Keskikenttäpelaaja Jordan Henderson miettii parhaillaan, allekirjoittaako sopimuksen, joka takaa seuraavan viiden vuoden ajan 80 000 puntaa (100 000 euroa) viikossa.

Lähde: Daily Mail

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?