Manchester Unitedin legenda halusi Oasis-tähden nimmarin - sai todelliset törkyterveiset!

Julkaistu:

ManUn ja Englannin maajoukkueen pitkäaikainen luottopakki Gary Neville on ollut koko ikänsä Oasis-yhtyeen, Manchesterin suurimman rockbändin, harras ihailija.

Pantuaan nappiksensa naulaan  vuonna 2011 Neville on saanut aikaa keskittyä harrastuksiinsa, joihin kuuluu mm. kitaransoitto, Sky Sports -kanavan futiskommentaattorin sekä Englannin jalkapallomaajoukkueen apuvalmentajan tehtävät.

Futis ja musiikki ovat ihmisiä yhdistäviä tekijöitä, Neville ainakin luuli, kun hän päätti lähettää yhden kitaroistaan Oasiksen Noel Gallagherille signeerattavaksi.

Gallagher otti tehtävän ilomielin vastaan, mutta Neville tuskin otti kitaraansa yhtä hilpeänä vastaan Gallagherin käsittelystä.

Gallagher, Manchester Cityn mies henkeen ja vereen, oli raapustanut kitaraan terveisensä ”punaiselle” Nevillelle, ja teksti oli tylyä. Union Jackilla eli Britannian lipulla koristetun kitaran etukanteen oli tussattu neljästi lyhenne M.C.F.C. (Manchester City Football Club), jokaisen lipun valkoiseen sakaraan.

Varsinainen viesti oli kuitenkin piilotettu soittimen takakanteen. Se kuuluu seuraavasti:

Hyvä Gary.

Kuinka monta maaottelua olet pelannut Englannille?

Kuinka monta ottelua sinun olisi kuulunut pelata?

V**TU EI YHTÄÄN!

 

Rakkaudella Noel Gallagher

# M.C.F.C.


Mikäli kuva ei näy selaimellasi, voit katsoa sen tästä.
Mikäli kuva ei näy selaimellasi, voit katsoa sen tästä.


- Ei olisi pitänyt yllättyä siitä, että kitara tuli takaisin tällaisena, Neville kommentoi voipuneena Gallagherin tempausta.

Manchesterin jäsentenvälisestä kertoi Daily Mail -sanomalehti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt