Valioliiga: Pelianalyytikko: Birmingham piristyy valmentajavaihdoksesta - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Pelianalyytikko: Birmingham piristyy valmentajavaihdoksesta

Pelianalyytikko Edi Pejcic nostaa lauantain mielenkiintoisimmaksi tipsikohteeksi klassisen ”vaihda valmentajaa ja piristy hetkeksi” –asetelman Birminghamin.

Birmingham hävisi viikko sitten kotiottelunsa Boltonille 0-1.­

25.10.2014 9:00

- Birmingham on ajautunut Englannin Championshipissa putoamistaisteluun, eikä tämä tule minään yllätyksenä. Kaudesta povattiin haastavaa. Maanantaina sai manageri Lee Clarke lähteä. Tällä hetkellä toimintaa johtaa tilapäisellä vakanssilla Malcolm Crosby. Tiistaina joukkue hävisi suht tasaisen pelin Blackburnin vieraana 0-1. Taisteluhenkeä tuntuisi siis löytyvän. Tähän kotipeliin ei pitäisi olla latautumisvaikeuksia – usein manageri muutokset aiheuttavat suurimman piristymispiikin juuri seuraavaan kotiotteluun, Edi Pejcic kertoo.

Illan vastustajalla Bournemouthilla on alla kolme voittoa putkeen. Perustasoltaan Bournemouth on selvästi Birminghamia vahvempi.

- Bournemouth on vaikea vastus Birminghamille. Brummies puolustaa tiiviisti ja on pystynyt sen vuoksi roikkumaan monessa pelissä vähintään kelvollisesti mukana, mutta AFC:n hyökkäyspää on löytänyt oivan vireen ja uskon, että se pystyy myös luomaan tarvittavat paikat.

- Ottelu tunnustaakin lievän vierassuosikin. Kerroinasettelu on kuitenkin aivan liian kallellaan Bournemouthin voiton puoleen. Tässä tilanteessa voi Birminghamin mukavaa 3,75 voittokerrointa aika lähelle huoletta kokeilla, Pejcic vinkkaa.

Lisää ammattilaisten vihjeitä Urheilusanomien verkkopalvelussa. Jos et ole Urheilusanomien tilaaja, voit kokeilla palvelua kuukauden ajan yhdellä eurolla. Tilaus sisältää Suomen suurimman urheilun viikkolehden erikoisjuttuineen sekä jatkuvasti päivittyvän Pelivihjeet-palvelun.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?