Veikkausliiga: ISTV esittää: SJK-VPS kello 14 - SJK:n maalitykki Pelvas: "Hopea olisi kova juttu" - Valioliiga - Ilta-Sanomat

ISTV esittää: SJK-VPS kello 14 - SJK:n maalitykki Pelvas: "Hopea olisi kova juttu"

ISTV esittää livenä SJK:n ja VPS:n välisen Veikkausliigan ottelun, joka alkaa kello 14.

Akseli Pelvaksen (oik.) SJK kohtaa ISTV:n live-ottelussa VPS:n.­

5.10.2014 10:38

SJK:n hyökkääjä Akseli Pelvas ei ole jäänyt suremaan mestaruuden väistämätöntä karkaamista HJK:lle. Katse kohdistuu hopeamitaleihin.

- Hopea olisi iso juttu seuralle – ja itsellenikin. Nousijajoukkueet ovat harvoin yltäneet mitaleille, Pelvas sanoi.

Hän pelasi viidellä viime kaudella HJK:ssa – kaikki kultakausia. Siirto Seinäjoelle ei ole kaduttanut 25-vuotiasta pelaajaa, joka on löytänyt lakeuksilla uutta potkua uralleen.

Myös Pohjanmaan paikallisotteluiden lataus on tullut tutuksi Jaroa ja VPS:ää vastaan. Sunnuntaina SJK isännöi vaasalaisia.

- Olemme tulleet toisillemme tutuiksi. Tämä on jo kuudes kerta, kun kohtaamme tänä vuonna. Vepsu on aika suoraviivainen jengi. Kärjestä löytyy juoksuvoimaa, ja alempana pelaa fyysisiä sällejä, Pelvas arvioi.

Hyökkääjä on tehnyt SJK:lle tällä kaudella yhdeksän liigamaalia. Näistä makein syntyi Pohjanmaan derbyssä Jaroa vastaan heinäkuussa.

- Pääsin tekemään takatolpalta tyhjiin harjoitellun kulmapotkun jälkeen ottelun lopussa. Kiva fiilis, kun oli vielä paikallispeli.

Ehkä mahdollinen hopeanaula Vepsun verkkoon voisi vetää vertoja?

- Paikallisotteluissa on aina ekstralataus, vaikka pisteitä jaetaan saman verran kuin muissakin peleissä. Mitään ottelua ei halua hävitä, paikallisottelun ihan viimeisenä.

SJK jyskyttää nousijaksi upeaa kautta.

- Itse tiesimme jo ennen kautta, että meillä on mahdollisuudet vaikka mihin. Moni ei osannut odottaa, että SJK löytyisi kolmen kärjestä, Pelvas sanoi.

Muut kuin lehden ja sen verkkopalvelujen tilaajat voivat kokeilla palvelua kuukauden ajan yhdellä eurolla osoitteessa www.urheilusanomat.fi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?