Argentiinan MM-tähdet riidoissa? Edessä tulinen Manchesterin derby - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Argentiinan MM-tähdet riidoissa? Edessä tulinen Manchesterin derby

Manchester Unitediin siirtyvä Argentiinan maajoukkueen puolustaja Marcos Rojo ja Manchester Cityn hyökkääjä Sergio Agüero eivät ole ylimpiä ystäviä keskenään. 

Sergio Agüero (ensimmäinen vasemmalta) ja Marcos Rojo (toinen oikealta) kuuluivat molemmat Argentiinan MM-ryhmään. Mukana olivat myös muun muassa Lionel Messi (toinen vasemmalta) ja Augusto Fernandez.­

20.8.2014 18:12

Kaksikon välit tulehtuivat Brasilian MM-kisoissa, kun Rojo kutsui argentiinalaisen poptähden El Polacon joukkueen pukuhuoneeseen ottelun jälkeen.

Agüero ei pitänyt Rojon esittämästä kutsusta, sillä El Polaco on Agüeron nykyisen kumppanin Karina La Princesitan entinen poikaystävä.

Raporttien mukaan Agüero suuttui Rojolle ja vaihtoi muutaman vihaisen sanan joukkuetoverinsa kanssa. Rojon reaktiosta Agüeron vuodatukseen ei ole tietoa.

Kyseinen välikohtaus sattui alkulohkopelien yhteydessä. Sen jälkeen Agüero ja Rojo pelasivat molemmat Argentiinan riveissä sekä MM-välierässä että loppuottelussa. 

Joka tapauksessa marraskuun 2. päivänä pelattavaan paikallisotteluun saattaa olla luvassa ylimääräistä jännitettä, mikäli Rojon siirto saadaan paketoiduksi ilman ongelmia ja Agüero pysyy terveenä.

Rojo oli ennen MM-turnausta monille jalkapallon ystäville suhteellisen tuntematon nimi, mutta nousi yleisön tietoisuuteen erinomaisilla otteillaan. Myös suurseurat kiinnostuivat Rojosta MM-kisojen ansiosta.

Lähde: Daily Mail

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?