Wayne Rooney paljasti totuuden "haamumaalistaan" - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Wayne Rooney paljasti totuuden "haamumaalistaan"

Manchester Unitedin tähtihyökkääjä Wayne Rooney laittoi pallon kahdesti Liverpoolin verkkoon International Champions Cupin ottelussa. Jälkimmäinen osuma synnytti runsaasti keskustelua ja tuomittiin lopulta hylätyksi.

Wayne Rooney kertoi totuuden erikoisesta maalistaan.­

6.8.2014 10:56

Katso Rooneyn Liverpoolin verkkoon iskemä haamumaali täältä.

Rooney oli ehtinyt tuoda Unitedin tasoihin. Kun peliä oli takana 65. minuuttia, keskikenttämies Ashley Young lähetti korkean pallon Liverpoolin maalille päin. Pallo kimposi takaisin kentälle maalikehikosta käytyään ensin päätyrajan väärällä puolella.

Rooney oli kärppänä paikalla ja tuikkasi pallon verkkoon. Maali hyväksyttiin ensin normaalisti, mutta hylättiin tuomareiden huomattua virheensä. Rooney myönsi itse pelin jälkeen, ettei hän uskonut maalin hyväksymiseen missään vaiheessa.

- En uskonut, että toinen maalini hyväksytään, joten olin tyytyväinen yhteen osumaan ja tulokseen, jonka ottelusta saimme, Rooney kertoi.

Manchester Unitedin kannalta maalin hylkäämisestä ei koitunut vahinkoa. United voitti ottelun ja samalla koko turnauksen ilman Rooneyn maaliakin. Rooney palkittiin turnauksen arvokkaimpana pelaajana.

Lähde: Daily Mail

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?