ManUn tähtipelaajalle kävi nolosti - joutui lainaamaan rahaa valmentajalta - Valioliiga - Ilta-Sanomat

ManUn tähtipelaajalle kävi nolosti - joutui lainaamaan rahaa valmentajalta

Manchester Unitedin ja Englannin maajoukkueen puolustaja Phil Jones on huippupelaaja, mutta raha-asioita hänen kontolleen ei kannata luovuttaa. 

Phil Jones joutui lainaamaan rahaa valmentajalta.­

5.8.2014 13:16

Jonesilla on pelaajien ja valmentajien keskuudessa maine miehenä, joka unohtaa usein otaa lompakkonsa mukaan. Joukkueen USA:n kiertueella täst'ä saatiin hyvä näyte, kun Jones saapui nauttimaan vapaapäivästä ilman lompakkoa ja käteistä.

Seurauksena Jones joutui lainaamaan rahaa Unitedin valmennusryhmään kuluvalta Tony Strudwickilta. Valmentaja kustansi Jonesille kaksi taksimatkaa ja kupillisen kahvia.

Strudwickia tapaus lähinnä huvitti. Hän julkaisi Twitter-tilillään päivityksen, jossa hän vinoili hyväntahtoisesti Jonesin kömmähdyksestä.

Had a good afternoon shopping with @PhilJones4. Paid his cab fares either way and bought him a Starbucks coffee. Shock he had no cash!— Tony Strudwick (@Struds1972) 30. heinäkuuta 2014

Mikäli twiitti ei näy selaimellasi, voit katsoa sen tästä.

- Minulla oli hyvä iltapäivä tänään shoppaillessani Phil Jonesin kanssa. Maksoin hänen taksimatkansa molempiin suuntiin ja ostin hänelle kahvin Starbucksilta. Mikä sokki, ettei hänellä ollut käteistä, Strudwick kirjoitti. 

Manchester Unitedin keskikenttämies Ashley Young sai myös hupia Jonesin rahattomuudesta. Young kirjoitti Twitter-tilillään, ettei tieto asiasta tullut hänelle minkäänlaisena sokkina.

Lähde: Daily Mail

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?