Tähtihyökkääjä Mario Mandžukić näpäyttämässä Valioliigan kärkiseuroja - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Tähtihyökkääjä näpäyttämässä Valioliigan kärkiseuroja

Kroatian maajoukkueen hyökkääjä Mario Mandžukić on jättämässä nykyisen seuransa Bayern Münchenin kesällä. Hän ei kuitenkaan ole menossa Arsenaliin, Manchester Unitediin, Liverpooliin tai Chelseaan, kuten huhuissa on mainittu.

Mario Mandžukiæ on ehtinyt maalintekoon myös MM-kisoissa.­

21.6.2014 12:04

Saksalaislehti Die Weltin tietojen mukaan Mandžukić on palaamassa entiseen seuraansa Wolfsburgiin, jota hän edusti vuosina 2010-2012.

Siirto Wolfsburgiin olisi väistämättä lievä askel taaksepäin Mandžukićin uralla, sillä hän on voittanut Bayernin riveissä kahdesti peräkkäin Saksan tuplamestaruuden ja lisäksi Mestarien liigan keväällä 2013.

Mandžukićin tapauksessa syy lähtöhaluihin ei ole vähäinen peliaika tai tehottomuus. Hän on onnistunut Bayernissa hyvin. Temperamenttinen hyökkääjä ei tule hyvin toimeen seurajohdon kanssa, joten hän aikoo jatkaa uraansa muualla.

Mikäli Die Weltin tiedot Mandžukićin ja Wolfsburgin pitkälle edenneistä neuvotteluista pitävät paikkansa, kyseessä on paha takaisku etenkin Arsenalille ja Chelsealle, jotka kaipaavat kuumeisesti vahvistuksia hyökkäyspäähänsä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?