Mourinho välillä positiivisella tuulella - kiitti otteluohjelmassa omaa poikaansa - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Mourinho välillä positiivisella tuulella - kiitti otteluohjelmassa omaa poikaansa

Portugalilaisluotsin mukaan Stamford Bridgellä istuva Jose Mourinho Junior tuo hänelle lisävoimaa ottelun aikana.

Jose Mourinho pettyi, kun Chelsea putosi aiemmin tällä viikolla jatkosta Mestarien liigassa.­

4.5.2014 17:34

Chelsea-manageri Jose Mourinho on antanut tällä viikolla tulikivenkatkuisia kommentteja omista pelaajistaan, mutta portugalilaisella riitti sunnuntain Norwich-taiston otteluohjelmassa myös positiivista kerrottavaa.

– Tiedän, että tämän palstan tarkoituksena on viestiä kannattajien kanssa. Yksi teistä on oma poikani, jota haluan kiittää koko kauden kestäneestä tuesta. Hän on takanani jokaisessa ottelussa, hyppää maalin tullen ja kärsii vaikeilla hetkillä.

– Joka kerta, kun näen sinut, niin näen myös siskosi ja äitisi - he odottavat meidän saapuvan kotiin. Olemme kuin sininen (Chelsean) perhe, loistava perhe.

Jose Mourinho Junior, 14, nousi lokakuussa otsikoihin, kun isä-Mourinho juhli Manchester City -ottelun viime hetken voittomaalia juoksemalla poikansa syliin.

Mourinho kertoi myös hiljattain, miksi hän lähtee heti päätösvihellyksen jälkeen pukukoppiin - kättelemättä vastustajan manageria.

– Minun on soitettava vaimolleni. Hänen on oltava ensimmäinen, joka tietää ottelun lopputuloksen, portugalilainen tunnelmoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?