Oppipoika iskee takaisin - ”Mourinhon puheet eivät vaikuta” - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Oppipoika iskee takaisin - ”Mourinhon puheet eivät vaikuta”

Liverpoolin manageri Brendan Rodgers korostaa, että Chelsealla on kaikki paineet.

Brendan Rodgersin manageroima Liverpool on lähellä voittaa Valioliigan mestaruuden.­

26.4.2014 12:47

Jose Mourinho sai keskiviikkona Chelsean johtoportaalta luvan peluuttaa sunnuntain Liverpool-ottelussa kakkosmiehistöään, sillä Mestarien liigan loppuottelupaikkaa tavoittelevat länsilontoolaiset ovat jo kaukana Valioliigan ykköstilasta.

Mourinhon puheet on tulkittu Englannissa osaksi luotsin tuttuja henkisiä pelejä, joilla hän yrittää päästä vastustajan ihon alle.

– Odottakaa sunnuntaille, niin näette joukkueemme, hän kertoi ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa.

Liverpool-luotsi Brendan Rodgers pääsi Stamford Bridgellä Mourinhon oppiin vuosina 2004-07.

– Jose on voittaja, joka ei luovuta. Hän tietää, ettei minuun vaikuta toisten puheet.

Pohjoisirlantilainen korostaa paineiden olevan Manchester Cityllä ja Chelsealla.

– Odotukset nousevat, jos käytät niin paljon rahaa. Chelsean kokoonpano on joka tapauksessa kalliimpi ja kokeneempi kuin meidän vastaava.

Rahalla ei saa välttämättä laatua. Chelsea osti Fernando Torresin tammikuussa 2011 Liverpoolista 50 miljoonalla punnalla, mutta espanjalainen on tehnyt vain 19 maalia tänä aikana Valioliigassa.

Saman siirtoikkunan aikana Ajaxista Liverpooliin 23 miljoonalla punnalla siirtynyt Luis Suarez on vastaavasti osunut jo 68 kertaa.

On hyvin mahdollista, että kaksikko kohtaa sunnuntaina Anfieldin nurmella, sillä kauden kaikki 12 maaliaan Stamford Bridgellä viimeistellyt Samuel Eto’o aloittanee keskiviikon ratkaisevassa Atletico Madrid -ottelussa Chelsean ainoana kärkenä, jos kamerunilainen vain toipuu lievästä polvivammastaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?