Valioliiga: Homoksi huhuttu entinen Arsenalin tähti Sol Campbell: "Jalkapallomaailma ei ole valmis siihen" - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Homoksi huhuttu entinen Arsenalin tähti: "Jalkapallomaailma ei ole valmis siihen"

Arsenalin ja Englannin maajoukkueen entinen keskuspuolustaja Sol Campbell paljastaa, että monet arvelivat hänen olevan homoseksuaali hänen peliuransa aikana.

Sol Campbell kertoo, että häntä epäiltiin peliuransa aikana homoksi.­

13.3.2014 16:46

Campbellin veli joutui aikanaan vankilaan, kun hän pahoinpiteli katsojan, joka oli solvannut Campbellia homoseksuaaliksi. Campbell kertoo ruotsalaislehti Aftonbladetin mukaan, että monet muutkin epäilivät tuolloin hänen seksuaalista suuntautumistaan.

- En usko, että jalkapallomaailma on valmis siihen [julkisesti homoseksuaalisten pelaajien hyväksymiseen]. Jotkut johtoportaan henkilöt saattavat sanoa toista, mutta minä en usko siihen, Campbell sanoo.

Saksan maajoukkueen entinen keskikenttäpelaaja Thomas Hitzlsperger kertoi peliuransa jälkeen homoseksuaalisuudestaan. Campbell ymmärtää hyvin, miksi Hitzlsperger päätti tulla ulos kaapista vasta aktiiviuran jälkeen.

Thomas Hitzlsperger kertoi homoseksuaalisuudetaan lopetettuaan peliuransa.­

- Hän päätti kertoa siitä nyt, kun hän ei pelaa enää joka viikko eikä käy pelaamassa vieraspelejä. Kannattajat voivat olla  joskus hirvittävän halpamaisia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?