Valioliiga: Pelianalyytikko: Mourinhon Chelsean puolustus kova este Citylle - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Pelianalyytikko: Mourinhon Chelsean puolustus kova este Citylle

Maanantain herkkupala on ehdottomasti Valioliigan huippuottelu Manchester City–Chelsea. Ilmiömäisessä kunnossa oleva City on Urheilusanomien pelianalyytikko Edi Pejcicin arvioissa Valioliigan ykkösjoukkue.

Jose Mourinho­

3.2.2014 7:02

Urheilusanomien pelianalyytikko Edi Pejcicin mukaan Chelsea on Manchester Cityn ykköshaastaja. Keskinäisellä ottelulla on siis mestaruustaiston kannalta iso merkitys.

Cityn kotisaldo Etihadilla on hurja: 11-0-0 maaliero 42-8. Pelianalyytikon mukaan Chelsean Jose Mourinho johdattaakin joukkonsa vaikeaan vieraspeliin todennäköisesti varovaisella taktiikalla vastaiskuja kytäten.

- Tärkeintä on tappion välttäminen. Mourinho jos kuka kykenee Cityn hurjan tulivoiman tukahduttamaan. Odotettu maali-ilottelu saattaa jäädä näkemättä, Pejcic arvioi.

Chelsea pääsee otteluun ilman suurempia kokoonpanohuolia. Cityltä on sivussa ykköstykki Sergio Agüero. City on Pejcicin mukaan ottelussa selvähkö suosikki.

- Kertoimien puolesta ovat Cityn voitot vain painettu pikkuisen turhan alas. Lähempänä pelikelpoista ovat Chelsean menestykset – kelpaavat tosin ainoastaan jännityspetseihin.

Espanjan liigan kohteista analyytikko nostaa ottelun Villarreal–Osasuna, jossa hänen mukaansa voi varovaisella panoksella kokeilla Osasunan puolustuksen pitävyyttä pelaamalla Osasuna +1 2,90 kertoimella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?