Valioliiga: Arsenal havittelee uutta maalitykkiä: "Jos saan mahdollisuuden, en epäröi" - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Arsenal havittelee uutta maalitykkiä: "Jos saan mahdollisuuden, en epäröi"

Arsenalin kannattajat odottavat kuumeisesti uutta hyökkääjää tammikuun siirtomarkkinoilla. Tilanteeseen on luvassa helpotusta, mikäli portugalilaista A Bola -lehteä on uskominen.

Jackson Martinez haluaa pelata Arsenalissa.­

10.1.2014 9:39

A Bolan mukaan Arsenal valmistelee tarjousta FC Porton kolumbialaisesta maalitykistä Jackson Martínezista. Manageri Arsène Wenger on lehden tietojen mukaan valmis maksamaan Martínezista noin 40 miljoonan euron siirtokorvauksen. 

Arsenal kaipaa kipeästi uutta hyökkääjää, sillä joukkueessa pelaa tällä hetkellä vain kaksi kansainvälisen tason kärkimiestä. Sekä ykköshyökkääjä Olivier Giroud että Tanskan maajoukkuemies Nicklas Bendtner ovat kaiken lisäksi kärsineet lievistä vammoista viime viikkoina.

Kolumbian maajoukkueeseen kuuluva Martínez, 27, on ollut erittäin tehokas Porton joukkueessa. Hän oli ratkaisevassa roolissa joukkueen voittaessa Portugalin mestaruuden viime keväänä.

Martínez itse on aiemmin kertonut haaveilevansa pelaamisesta Arsenalin riveissä. Lapsena "Tykkimiehiä" kannattanut kolumbialaishyökkääjä olisi valmis tarttumaan tarjoukseen, mikäli sellainen tulisi eteen.

- Olin vahvasti Arsenalin kannattaja, kun olin lapsi. Pidän heidän avoimesta ja aggressiivisesta pelityylistään. Sellainen pelitapa sopisi minun kaltaiselleni pelaajalle täydellisesti. Jos joskus saisin tarjouksen pelata Arsenalissa, en epäröisi, Martínez kertoi aiemmin ranskalaiselle Le 10 Sport -lehdelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?