Valioliiga: Liverpoolin Simon Mignolet kommentoi hörppäystään: "Se oli kiusallinen hetki" - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Liverpoolin maalivahti kommentoi hörppäystään: "Se oli kiusallinen hetki"

Liverpoolin maalivahdille Simon Mignolet´lle sattui ratkaiseva virhe tapaninpäivän kärkiottelussa Manchester Cityn vieraana.

Simon Mignolet teki virheen ottelussa Manchester Cityä vastaan.­

28.12.2013 13:28

City siirtyi ottelussa 2-1-johtoon juuri ennen taukoa. Espanjalaishyökkääjä Álvaro Negredon laukaus upposi Liverpoolin verkkoon helpohkosti Mignolet´n käsien kautta.

- Minun olisi pitänyt suoriutua tilanteessa paremmin. Olen kokenut saman maalivahtina aiemmin ja tiedän, että nyt on tärkeintä keskittyä seuraavaan otteluun, Mignolet kommentoi Independentin haastattelussa.

- Se oli erittäin kiusallinen hetki meille juuri ennen puoliaikaa.

Negredon osuma jäi lopulta ottelun voittomaaliksi, sillä Liverpool ei ankarasta painostuksestaan huolimatta kyennyt tasoittamaan ottelua. City nousi voitolla sarjassa toiseksi pisteen erolla kolmantena olevaan Liverpooliin. Arsenal johtaa tasaista sarjaa pisteen erolla Cityyn.

Mignolet´n mukaan manageri Brendan Rodgers ja joukkuetoverit eivät syytelleet häntä tappiosta pukuhuoneessa ottelun jälkeen.

- Ottelut voitetaan ja hävitään 11 miehen voimin ja on myös tärkeää huomioida mukana olleet vaihtomiehet. Emme etsi selityksiä tappioon, sillä kaikki häviöt ovat aina kiinni koko joukkueesta. Minusta me pelasimme hyvin ja voimme ottaa mukaamme paljon itseluottamusta tästä ottelusta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?