Englannin Valioliiga: Manchester United kukisti vaivoin Hull Cityn trillerissä - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Manchester United kukisti vaivoin Hull Cityn trillerissä

Tapaninpäivän legendaarinen valioliigakierros sai räväkän alun.

Chirs Smalling puskee Hullin pelaajien keskeltä 1-2-kavennuksen.­

26.12.2013 15:35 | Päivitetty 26.12.2013 16:41

Hull City piti pihdeissään hallitsevaa mestaria Manchester Unitedia ensimmäiset 15 minuuttia, jonka aikana kotijoukkue karkasi 2-0-johtoon. Maaleista vastasivat James Chester (3 min) ja David Meyler (13 min).

United ei kuitenkaan tästä pelästynyt, vaan se kampesi pelin tasoihin seuraavan vartin aikana. Ensin Chris Smalling puski näyttävästi kavennuksen (18 min), ja Wayne Rooney tasasi puntit mahtavalla laukauksella noin 20 metristä.

Toisella puoliajalla nähtiin vain yksi maali. Sen teki Hullin avausosuman iskenyt Chester - tällä kertaa vain hän puski pallon epäonnekseen omaan maaliin. Osuma nähtiin 66. peliminuutilla.

Unitedin 3-2-johto oli vielä kovalla koetuksella ottelun loppuhetkillä, kun Unitedin Antonio Valencia ajettiin kentältä saatuaan toisen varoituksen. Hull vyörytti lukuisia hyökkäyksiä kohti Unitedin maalia, mutta vieraat kestivät.

Hull City-Manchester United 2-3 (2-2)

Valioliigakierroksen muut ottelut: 17.00 Aston Villa-Crystal Palace Cardiff-Southampton Chelsea-Swansea Everton-Sunderland Newcastle-Stoke Norwich-Fulham Tottenham-West Bromwich West Ham-Arsenal

19.30 Manchester City-Liverpool

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?