Valioliiga: Tim Krul pysäytti Tottenhamin - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Krul pysäytti Tottenhamin

Aivotärähdyksestään toipuva Hugo Lloris katsoi penkiltä, kun vastustajan maalivahti loisti, kirjoittaa Urheilusanomien kirjeenvaihtaja Eero Laurila The White Hart Lanelta.

Tim Krul­

10.11.2013 17:34

Tottenhamin maalivahdin Hugo Llorisin ja Evertonin hyökkääjän Romelu Lukakun törmäys oli viime sunnuntain puhutuin aihe Valioliigassa.

Keskustelua herätti etenkin se, että pohjoislontoolaisten manageri Andre Villa-Boas jätti ranskalaisen kentälle, vaikka joukkueen lääkärit suosittelivat maalivahdin vaihtoa.

– Olen edelleen sen takana, mitä tapahtui viime viikolla. Olemme tehneet kaiken ohjeiden mukaan, kertoi Villas-Boas.

Portugalilaismanagerin mukaan Lloris on pelikunnossa, kun Ranska kohtaa ratkaisevissa MM-karsinnoissa perjantaina Ukrainan.

– Hugolle on tehty testejä viikon mittaan. Kunnioitamme niiden tuloksia.

Tänään Lloris sai seurata rauhassa vaihtopenkiltä, kun Newcastlen maalivahti Tim Krul torjui Tottenhamin yritykset kerta toisensa jälkeen.

Näin pisteet matkasivat Pohjois-Englantiin 1-0-vierasvoitolla.

– Wau! Uskomaton esitys! Yksi parhaista, mitä olen maalivahdilta koskaan nähnyt, kehui vieraiden manageri Alan Pardew.

– Krul ansaitsisi ykkösvahdin paikan Hollannin maajoukkueesta, hän jatkoi.

Samoilla linjoilla oli myös kotimanageri Villas-Boas.

– Krul teki eron, mutta ei ollut pääsyy syy meidän heikkoon ensimmäiseen jaksoomme. Emme olleet valmiina, vaikka valmistauduimme hyvin.

Lisähuolta portugalilaiselle tuo Tottenhamin tehottomuus, jota kuvastaa Englannin maajoukkuelaituri Andros Townsendin alkukauden saldo: 45 laukausta ja yksi maali.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?