Valioliigaseuran fanit herjasivat manageria rasistisesti - elinikäinen porttikielto uhkaa - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Valioliigaseuran fanit herjasivat manageria rasistisesti - elinikäinen porttikielto uhkaa

Valioliigassa pelaavan Norwich Cityn manageri Chris Hughton on joutunut kannattajien rasistisen herjauksen kohteeksi sosiaalisen median välityksellä.

Norwichin manageri Chris Hughton on joutunut rasististen herjauksien kohteeksi.­

21.10.2013 20:56

Norfolkin poliisi on ilmoittanut BBC:n mukaan saaneensa lukuisia ilmoituksia rasistisesta kommentista, joka oli julkaistu lauantaina Norwichin epävirallisella Facebook-fanisivulla. Norwich kärsi lauantaina 1-4-tappion Arsenalia vastaan.

Tapaus on jatkoa aiemmin lokakuussa sattuneelle ilmoitukselle, jonka mukaan Hughtoniin kohdistunut rasistinen herjaus julkaistiin niin ikään epävirallisella Facebook-fanisivulla. Poliisi tutkii molempia tapauksia viharikoksina.

Norwichin tiedottajan mukaan seura ei hyväksy manageriin tai pelaajiin kohdistuneita rasistisia ilmauksia missään muodossa. Kaikki kannattajat, joiden todetaan syyllistyneen rasististen herjauksien levittämiseen, saavat elinikäisen porttikiellon seuran kotistadionille Carrow Roadille.

- Tuemme viranomaisia heidän asiaa koskevissa tutkimuksissaan. Olemme hyvin pahoillamme kaikista tällaisista tapauksista ja suhtaudumme niihin todellakin hyvin vakavasti, seuran tiedottaja ilmoitti.

Irlantilainen Hughton on toiminut Norwichin managerina viime vuoden kesäkuusta lähtien. Hänen johdollaan Norwich sijoittui viime kaudella Valioliigassa 11:ksi. Kuluva kausi on kuitenkin lähtenyt käyntiin nihkeästi. Norwich on voittanut vain kaksi kauden kahdeksasta ottelustaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?