Valioliiga: Werder Bremen kiinnostunut Kevin De Bruynesta - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Werder Bremen kiinnostunut hyllytetystä Chelsea-laiturista

Bundesliigaseura Werder Bremen on Chelsea-laituri Kevin De Bruynen kintereillä. Asiasta kertoi brittilehti Daily Mail.

Kevin De Bruyne (oik.)­

3.10.2013 21:09

Lupaava Belgian maajoukkuepelaaja on jäänyt tällä kaudella vähälle peliajalle nimekkäässä Chelsea-miehistössä. De Bruyne on ollut aloituskokoonpanossa ainoastaan kahdessa Valioliigan pelissä tällä kaudella.

Chelsea-manageri Jose Mourinho jätti De Bruynen ulos kokoonpanosta tiistain Mestarien liigan ottelusta Steaua Bukarestia vastaan. Lisäksi Mourinho suuttui maanantai-iltana pidetyssä lehdistötilaisuudessa, toimittajan kysyttyä syytä De Bruynen hyllytykseen.

Werder Bremen on jo entuudestaan tuttu seura De Bruynelle, sillä 22-vuotias laituri pelasi viime kaudella lainalla saksalaisseurassa. Taiturimainen De Bruyne iski viime kaudella Bundesliigassa 10 maalia.

Werder Bremenin johtaja Thomas Eichin ilmoitti Bild-lehdessä seuran kiinnostuksesta hankkia De Bruyne takaisin tammikuussa siirtoikkunan avautuessa.

- Olen yhteydessä hänen agenttiinsa asiasta. Tiedän, että jos hän ei saa tarpeeksi peliaikaa, se ei ole hyvä asia hänelle. Odotamme, mitä talvella tapahtuu. Olemme valmiita hankkimaan hänet, jos se vain on mahdollista, Eichin sanoi Bild-lehdelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?