Valioliiga: Gareth Balen niskurointi jatkuu - jo toista päivää poissa harjoituksista - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Balen niskurointi jatkuu - jo toista päivää poissa harjoituksista

Tottenhamin tähtilaituri Gareth Bale on jättänyt seuransa harjoitukset väliin toisena päivänä peräkkäin. Asiasta kertoo brittiläinen uutistoimisto PA.

Gareth Bale boikotoi Tottenhamin harjoituksia.­

28.8.2013 14:16

Siirtoa Real Madridiin kärkkyvä Bale saapui maanantaina takaisin Englantiin Espanjan aurinkorannikolta, jossa hän oli kuntouttamassa itseään ja valmistautumassa siirtoon.

Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy on kuitenkin ärsyyntynyt Real Madridin esittämästä ehdotuksesta, jonka mukaan noin 100 miljoonan euron  siirtokorvaus hoidettaisiin osamaksulla kolmen vuoden aikana. Levy haluaa koko summan välittömästi.

Balen siirron oli tarkoitus ratketa jo alkuviikosta. Real Madrid on rakennuttanut kotistadioninsa Santiago Bernabéun yhteyteen suuren lavan, jolla Bale oli tarkoitus esitellä seuran kannattajille jo tiistaina. Siirtoneuvottelujen aikana ilmenneet erimielisyydet viivästyttävät kuitenkin kaupan sinetöimistä.

Bale on brittimedian mukaan raivoissaan Tottenhamille eikä hänellä ole aikomusta palata enää seuran harjoituksiin. Toiminnallaan Bale yrittää painostaa Tottenhamin suostumaan Real Madridin esittämään ehdotukseen.

Tottenham haluaa myös ratkaista kysymyksen Balen korvaajasta ennen kuin sopimus Real Madridin kanssa on tehty. Tottenham on huhujen mukaan lähellä sopimusta AS Roman Erik Lamelan kanssa. Myös Chelsean espanjalaistaituri Juan Mata on yhdistetty Tottenhamiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?