Valioliiga: José Mourinholta suoraa kritiikkiä Fernando Torresille: "Hän ei ole 50 miljoonan arvoinen" - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Mourinholta suoraa kritiikkiä Torresille: "Hän ei ole 50 miljoonan arvoinen"

Chelsean kaikkien aikojen kallein pelaaja Fernando Torres ei ole lunastanut suuren hintalappunsa asettamia vaatimuksia Stamford Bridgellä.

Jose Mourinho (oik.) jakaa ohjeita Fernando Torresille.­

27.8.2013 13:16

Torres siirtyi Chelseaan tammikuussa 2011 50 miljoonan punnan (noin 58 miljoonan euron) siirtokorvauksella Liverpoolista. Odotukset olivat suuret. Torres on kuitenkin kärsinyt tehottomuudesta koko Lontoossa viettämänsä ajan.

Viime kesän EM-turnauksen maalikuningas on iskenyt Chelsealle joitakin tärkeitä maaleja, kuten osuman Euroopan liigan loppuottelussa Benficaa vastaan viime keväänä ja lopullisen naulan Barcelonan arkkuun Mestarien liigan välieräottelussa vuotta aiemmin.

Chelsean managerin José Mourinhon mielestä Torresin todellinen arvo on kuitenkin kaukana hulppeasta siirtokorvauksesta. 

- Hän ei ole oikeasti 50 miljoonan arvoinen, ehkä 20 ja puolen miljoonan arvoinen, Mourinho sivaltaa Daily Mirrorin mukaan.

- Hän teki maalin, joka auttoi voittamaan Euroopan liigan. Se merkitse muutamaa miljoonaa. Hän teki myös Evertonia vastaan maalin, joka takasi paikan Mestarien liigassa. Sekin merkitsee muutamaa miljoonaa.

Brittilehdissä liikkuvien huhujen mukaan Mourinho on valmis luopumaan Torresista, mikäli Manchester Unitedin hyökkääjä Wayne Rooney liittyy seuraan kesän aikana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?