Valioliiga: David Moyes myönsi epäsuorasti: Olemme kiinnostuneita Gareth Balesta - Valioliiga - Ilta-Sanomat

ManU-manageri myönsi epäsuorasti: Olemme kiinnostuneita Balesta

Manchester Unitedin manageri David Moyes otti maanantaisen Chelsea-ottelun jälkeen epäsuorasti kantaa huhuihin, joiden mukaan United on Tottenhamin tähtipelaajan Gareth Balen kintereillä.

Gareth Balen siirtosaaga jatkuu.­

27.8.2013 11:56

Sky Sports uutisoi maanantaina, että Tottenham on saanut Balesta tarjouksia useammalta kuin yhdeltä seuralta. Aiemmin on pidetty lähes itsestäänselvänä, että Bale siirtyy kesän aikana Real Madridiin uudella maailmanennätyssummalla.

Huhujen mukaan Tottenham on saanut Balesta tarjouksen Real Madridin lisäksi ainakin Manchester Unitedilta. Kun Unitedin managerilta David Moyesilta tiedusteltiin asian paikkansa pitävyyttä, hän vastasi:

- Heti kun aloitin työni, sanoin, että United on aina kiinnostunut parhaista pelaajista ja yritämme aina vahvistaa joukkuettamme, Moyes kommentoi Daily Mailin mukaan.

Omistajat ovat antaneet minulle mahdollisuuden yrittää hankkia kenet tahansa, joten yritän löytää nämä pelaajat. Tämä siirtoikkuna on ollut hankala. Katsomme kuitenkin aina parasta pelaajaa.

Balen siirtyminen Manchester Unitediin on kuitenkin huomattavasti epätodennäköisempää kuin Real Madridiin. Unitedilla ei luultavasti ole resursseja maksaa Tottenhamin vaatimaa summaa ja Spurs on tuskin halukas myymään supertähteään yhdelle kovimmista kilpailijoistaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?