Englannin Valioliiga: Arsène Wenger puolusti pelaajapolitiikkaansa: "Älkää huoliko, löydämme oikean balanssin" - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Wenger puolusti pelaajapolitiikkaansa: "Älkää huoliko, löydämme oikean balanssin"

Niukasta kulutuspolitiikastaan tunnettu Arsenal-manageri Arsène Wenger vakuutti pelaaja-asioiden olevan mallillaan siirtoikkunan sulkeutuessa.

Arsène Wenger­

21.8.2013 13:10

Arsenal pelaa keskiviikkoiltana tärkeän Mestarien liigan karsintaottelun turkkilaisen Fenerbahçen vieraana. Eilisessä lehdistötilaisuudessa Wengeriltä tivattiin, miksi hän ei ole kuluttanut rahaa siirtomarkkinoilla paikalliskilpailija Tottenhamin tavoin. Tottenham on lähellä saada riveihinsä brassihyökkääjä Willianin Anži Mahatškalasta 30 miljoonalla punnalla, joka nostaisi seuran kesällä siirtoihin käyttämän summan jo 89,5 miljoonaan puntaan.

Arsenal-kannattajat nostivat äläkän Wengerin pihtailusta sen jälkeen, kun Aston Villa nöyryytti Tykkimiehiä Emirates-stadionilla valioliigakauden avauksessa maalein 3-1.

Wenger kuitenkin ilmoitti, ettei hän anna kritiikille suurempaa painoarvoa.

- Et voi kuunnella kaikkien mielipiteitä joka minuutti. Et voi koko ajan seurata muiden tekemisiä. Tee asioita, jotka sopivat sinulle. Haluaisin muistuttaa, että 16 viime vuoden aikana olen ollut menestyksekäs siirtomarkkinoilla, Wenger paalutti The Guardianin mukaan.

Siirtoasioista keskusteleminen ei ollut Wengerin mieleen, ja hän käänsikin aiheen illan otteluun.

- Kaikkein tärkeintä on nähdä hieno jalkapallo-ottelu. Kaikki muu on hienoa lehdistön silmissä, mutta se ei ole oikeaa jalkapalloa, Wenger sanoi.

Samaan hengenvetoon Wenger rauhoitteli Arsenal-kannattajia.

- Älkää huoliko, löydämme kokoonpanomme oikean balanssin.

Wengerillä ja muilla brittiseurojen managereilla on reilu viikko aikaa täydentää kokoonpanojaan, sillä Englannin siirtoikkuna sulkeutuu 31. elokuuta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?