Valioliiga: Avaustappio suututti - Arsenal-fanit kirjoittivat kirjeen seurapomolle - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Avaustappio viimeinen pisara - Arsenal-fanit kirjoittivat kirjeen seurapomolle

Arsenal kärsi yllättäen tappion Valioliigan avausottelussaan Aston Villaa vastaan kotikentällään. Kannattajat eivät nielleet heikkoa aloitusta purematta. Asiasta kertoo Daily Mail.

Arsenalin toimitusjohtaja Ivan Gazidis sai faneilta kirjeen.­

18.8.2013 14:31

Arsenalin kotikatsomossa oli ottelun aikana havaittavissa selvää tyytymättämyyttä organisaation viimeaikaiseen toimintaan. Katsomossa kuultiin muun muassa yhteislauluja, joissa manageri Arsene Wengeriä vaadittiin kuluttamaan rahaa pelaajahankintoihin.

Arsenal on toistaiseksi hankkinut kesän siirtoikkunan aikana vain yhden pelaajan. Hyökkääjä Yaya Sanogo liittyi joukkueeseen ilmaiseksi ranskalaisseura Auxerresta.

Tappio Aston Villalle tuntui olevan seuran äänekkäimmille kannattajille viimeinen pisara. Faniryhmä "Black Scarf Movement", johon kuuluu yli 4000 jäsentä, kirjoitti ottelun jälkeen seuran toimitusjohtajalle Ivan Gazidisille avoimen kirjeen, jossa kritisoitiin ankarasti seuran toimintaa.

Kirjeessä ihmeteltiin, minkä vuoksi Arsenal ei hyvistä taloudellisista resursseistaan huolimatta ole onnistunut hankkimaan ainuttakaan huippupelaaja ennen kauden alkua, vaikka Gazidis lupaili kesän alussa seuran olevan siirtomarkkinoilla aktiivisempi kuin aiempina vuosina.

- Uskokaa pois, mikäli edustusjoukkueen miehistössä ei tapahdu selkeää edistystä seuraavien kahden viikon aikana, katsomoissa kytevää vihaa on vaikea tukahduttaa, kirjeessä todetaan.

- Arsenalissa ei ole ollut näin myrkyllistä ilmapiiriä 30 vuoteen, ja johtokunta on vain seurannut sivusta, kuinka asiat ovat kehittyneet  huonosta vielä huonommaksi. Olemme varmoja siitä, että näin ei voi teidänkään mielestänne enää jatkua.

Arsenal kohtaa seuraavassa ottelussaan turkkilaisen Fenerbahcen vieraissa Mestarien liigan viimeisen karsintakierroksen ottelussa keskiviikkona. Lauantaina edessä on vierasottelu Fulhamia vastaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?