Englannin Valioliiga: Eero Laurilan kommentti: Vihellystä vai hurrausta Emiratesilla? - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Vihellystä vai hurrausta Emiratesilla?

Arsène Wenger tarvitsee lauantaina voiton hiljentääkseen kannattajien kritiikin, kirjoittaa Urheilusanomien Lontoon-kirjeenvaihtaja Eero Laurila.

17.8.2013 15:58

Arsenalin ranskalaismanageri Arsène Wenger katsoi eilen Colneyn harjoituskeskuksessa levollisena, kun suomalaiskeskikenttä Glen Kamara kipparoi seuran U18-joukkueen 2-1-voittoon Liverpoolista.

Ilmeisesti seitsemäntoista vuoden kokemus lontoolaisten peräsimessä rauhoittaa, sillä nuorempaa manageria tämänpäiväinen ottelu Aston Villaa vastaan voisi hieman kouraista vatsanpohjasta. Arsenal nimittäin lähtee valioliigakauden avaukseen katastrofaalisen loukkaantumiskurimuksen pyörteissä: joukkueen sairastuvalla on peräti yksitoista pelaajaa.

Tilanne on Wengerille haastava. Ranskalainen on ollut perinteiseen tapaansa hyvin rauhallinen kesän siirtomarkkinoilla ja antanut vastuuta nuorille pelaajille. Tämä on herättänyt pettymystä joukkueensa kannattajissa, jotka ovat tuskastuneet odottamiseen. Nyt onkin kulunut jo 3010 päivää siitä, kun Arsenal viimeksi voitti jotain suurta.

Kauden alla pelatussa Emirates-cupissa kotiyleisö vihelsi Arsenalille ajoittain äänekkäästikin. Tänään on edessä paluu kannattajien eteen. Vain kolme pistettä takaa sen, että joukkue poistuu stadionilta tällä kertaa hurrausten kera.

Arsenal-Aston Villa klo 16.55 MTV3 MAX SPORT 1  

Arsène Wenger­

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?